Vecina Cristinei Țopescu, mesaj pe pagina de Facebook a jurnalistei: „Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
13/01/2020, 12:30
Vecina Cristinei Țopescu, mesaj pe pagina de Facebook a jurnalistei: „Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol”
Vecina Cristinei Țopescu, mesaj pe pagina de Facebook a jurnalistei: "Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol"

O femeie care susține că este vecina care a sunat la 112 pentru a anunța dispariția Cristinei Țopescu a postat pe pagina de socializare a acesteia un nou mesaj. Femeia, pe numele ei Diana Maria, spune că administrează Facebook-ul vedetei și că este prietenă cu aceasta.

Mesajul femeii care administrează pagina de Facebook a Cristinei Țopescu

„Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Țopescu, în urmă cu câțiva ani. Cristina care îmi este prietenă și vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viața Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!”, a scris femeia.

Diana Maria: „S-a mai întâmplat să nu răspundă la telefon”

”Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. În plus, așa era Cristina. Câteva zile, cât au avut telefoanele baterie, suna în gol. Și s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim. Astăzi am intrat în panică pentru că toate erau închise, ori un telefon care să nu meargă era pentru ea o dramă. Așa e Cris”, mai scrie aceasta.

Ea a încheiat mesajul cu o captură de ecran în care se vede cum a fost realizat un apel de 3 minute și 18 secunde la 112 la ora 21:12 minute. Femeia a mai spus și: „Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”, se mai arată în mesajul de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×