Antonescu, despre Viorica Dăncilă: „Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 17:04
Antonescu, despre Viorica Dăncilă: „Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie”
Crin Antonescu a comentat, duminică, prestația premierului României

Crin Antonescu a comentat, duminică, prestația premierului României. Acesta a menționat că nu înțelege toată ura sau cuvintele dure trimise către Viorica Dăncilă, precizând că oamenii o pot critica fără a o insulta.

”Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie, pentru că în fond poți să critici un prim-ministru fără să îl insulți în modul acesta”, a susținut fostul lider USL. De asemenea, acesta a depistat și cauza acțiunilor oamenilor care o întâmpină pe Dăncilă în acest mod, iar totul se rezumă la perceperea ei în ochii populației.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Antonescu, despre Dăncilă: ”Poți să critici un prim-ministtru fără să îl insulți în modul acesta”

”România are o problemă de câțiva ani. Problema lui Emil Boc, om care a dovedit ca primar că poate să facă foarte multe lucruri bune, problema lui era că nu-l percepea nimeni că este premierul României, că era Băsescu. Problema Vioricăi Dăncilă, când o judeci ca prim-ministru, este că nu o prea percepe nimeni că este realul premier”, a declarat Crin Antonescu la TVR.

Antonescu, despre Viorica Dăncilă: Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie
Antonescu depistat și cauza acțiunilor oamenilor care o întâmpină pe Dăncilă în acest mod

De altfel, unii o critică pe Dăncilă pentru gafele pe care e face. De curând, premierul, în cadrul unei reuniuni de nivel înalt, fiind prezent la Belgrad, la întâlnirea cvadrilaterală România-Bulgaria-Serbia-Grecia, i-a greșit numele omolodului săul bulgar.

Gafe Viorica Dăncilă

Mai exact, șeful Executivului l-a numit pe premierul de la Sofia în loc de Boiko Borisov, Boris Borisov. ”Am vorbit cu domnul prim-ministru Boris Borisov despre o reuniune a celor două guverne, un G2G între România și Bulgaria”, a spus Viorica Dăncilă.

Antonescu, despre Viorica Dăncilă: Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie
De altfel, unii o critică pe Dăncilă pentru gafele pe care e face

O altă gafă, de pe 20 decembrie, a fost în cadrul unui discurs ținut înainte ded moțiunea de cenzură. Prim-ministrul a vrut să vorbească despre ședința ”ulterioară”, însă a denumit-o ședință ”anterioară”. ”Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica DĂncilă.

Închide ×