Antonescu, despre Viorica Dăncilă: „Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 17:04
Antonescu, despre Viorica Dăncilă: „Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie”
Crin Antonescu a comentat, duminică, prestația premierului României

Crin Antonescu a comentat, duminică, prestația premierului României. Acesta a menționat că nu înțelege toată ura sau cuvintele dure trimise către Viorica Dăncilă, precizând că oamenii o pot critica fără a o insulta.

”Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie, pentru că în fond poți să critici un prim-ministru fără să îl insulți în modul acesta”, a susținut fostul lider USL. De asemenea, acesta a depistat și cauza acțiunilor oamenilor care o întâmpină pe Dăncilă în acest mod, iar totul se rezumă la perceperea ei în ochii populației.

Antonescu, despre Dăncilă: ”Poți să critici un prim-ministtru fără să îl insulți în modul acesta”

”România are o problemă de câțiva ani. Problema lui Emil Boc, om care a dovedit ca primar că poate să facă foarte multe lucruri bune, problema lui era că nu-l percepea nimeni că este premierul României, că era Băsescu. Problema Vioricăi Dăncilă, când o judeci ca prim-ministru, este că nu o prea percepe nimeni că este realul premier”, a declarat Crin Antonescu la TVR.

Antonescu, despre Viorica Dăncilă: Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie
Antonescu depistat și cauza acțiunilor oamenilor care o întâmpină pe Dăncilă în acest mod

De altfel, unii o critică pe Dăncilă pentru gafele pe care e face. De curând, premierul, în cadrul unei reuniuni de nivel înalt, fiind prezent la Belgrad, la întâlnirea cvadrilaterală România-Bulgaria-Serbia-Grecia, i-a greșit numele omolodului săul bulgar.

Gafe Viorica Dăncilă

Mai exact, șeful Executivului l-a numit pe premierul de la Sofia în loc de Boiko Borisov, Boris Borisov. ”Am vorbit cu domnul prim-ministru Boris Borisov despre o reuniune a celor două guverne, un G2G între România și Bulgaria”, a spus Viorica Dăncilă.

Antonescu, despre Viorica Dăncilă: Nu văd de ce foarte mulți oameni insistă să jignească această femeie
De altfel, unii o critică pe Dăncilă pentru gafele pe care e face

O altă gafă, de pe 20 decembrie, a fost în cadrul unui discurs ținut înainte ded moțiunea de cenzură. Prim-ministrul a vrut să vorbească despre ședința ”ulterioară”, însă a denumit-o ședință ”anterioară”. ”Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica DĂncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×