Viorica Dăncilă, o nouă gafă! Cum i-a spus lui Boiko Borisov

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 21:20
Viorica Dăncilă, o nouă gafă! Cum i-a spus lui Boiko Borisov
Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă. În cadrul unei reuniuni de nivel înalt, prim-ministrul României, fiind prezent la Belgrad, la întâlnirea cvadrilaterală România-Bulgaria-Serbia-Grecia, i-a greșit numele premierului bulgar.

Așadar, șeful Executivului l-a numit pe omologul său de la Sofia, în loc de Boiko Borisov, Boris Borisov. ”Am vorbit cu domnul prim-ministru Boris Borisov despre o reuniune a celor două guverne, un G2G între România și Bulgaria”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă! Premierul i-a greșit numele omologului său de la Sofia

De altfel, aceasta nu este prima astfel de greșeală venită din parte premierului României. În luna iunie, i-a uitat numele premierului estonian, în plină conferință de presă. În acel moment, a primit ajutor din parte consilierilor, aflați lângă aceasta.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! Cum i-a spus lui Boiko Borisov
Dăncilă i-a greșit numele omologului său bulgar

Tot în această vară, prim-ministrul a încurcat capitala statului în care se află Muntenegru, cu cea a provinciei Kosovo. Astfel, a spus Priștina, în loc de Podgorica. Pe lângă acestea, și pe data de 20 decembrie Viorica Dăncilă a avut câteva momente de acest gen. În ziua respectivă, prim-ministrul a ținut un discurs înainte de moțiunea de cenzură, iar atunci când a vrut să vorbească despre ședința ”ulterioară”, a denumit-o ”anterioară”.

Viodica Dăncilă, gafă: ”Urmează să le discutăm într-o ședință anterioară”

”Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă! Cum i-a spus lui Boiko Borisov
În această vară, prim-ministrul a încurcat capitala statului în care se află Muntenegru, cu cea a provinciei Kosovo

Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii – apărare, ordine publică şi … ăăă.. sigu… ordine publică şi…ăăă siguranţ… şi ăăă… şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul”, a spus Dăncilă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×