Ultima gafă comisă de premierul Viorica Dăncilă: „Vom analiza într-o şedinţă anterioară”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
20/12/2018, 18:36
Ultima gafă comisă de premierul Viorica Dăncilă: „Vom analiza într-o şedinţă anterioară” GALERIE FOTO
Ultima gafă comisă de premierul Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă astăzi, 20 decembrie, atunci când a ţinut un discurs înainte de moţiunea de cenzură „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!”, care nu a trecut însă. Atunci când a vrut să vorbeasă despre o şedinţă „ulterioară”, aceasta a denumit-o ca fiind „anterioară”.

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară.

Ultima gafă comisă de premierul Viorica Dăncilă

Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii – apărare, ordine publică şi … ăăă.. sigu… ordine publică şi…ăăă siguranţ… şi ăăă… şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

În aceeaşi şedinţă, premierul României a ţinut să-i taxeze pe cei care au jingit-o: „Doamna Turcan, am văzut cât m-ați jignit. După părerea mea, jignirile sunt atributul oamenilor slabi, care nu au argumente. Dumneavoastră și toți cei care m-au jignit astăzi sunteți niște oameni slabi. Ați vorbit în numele românilor, dar nu cred că aveți acest drept. Vreau să vă spun că nu mă afectează jignirile. Știu că existență rezistență, există nemulțumiți, ca și la transferul contribuțiilor. Un singur exemplu: mă interesează foarte mult ca cetățenii să nu mai aibă împrumuturi atât de mari”, a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, premierul României
Viorica Dăncilă, premierul României

Gafe Viorica Dăncilă:

Deputatul PNL, Ovidiu Raeţchi, a făcut o sinteză a gafelor Vioricăi Dăncilă, pe care a publicat-o pe Facebook. Redăm o parte dintre acestea:

„1. In cadrul unei sedinte de guvern, a spus 20-20 in loc de 2020: „Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci-douazeci şi hotărârea Guvernului”.

2. A spus de şase ori „imunoglobină” în loc de „imunoglobulină”, in timpul unei sedinte a Executivului, citind de pe foi.
3. La intalnirea cu premierul Benjamin Netanyahu, singurul raspuns pe care premierul Dancila a stiut sa-l dea la o intrebare in limba engleza din partea omologului israelian a fost: “He, he”.
4. Gafa de protocol la intalnirea cu Papa Francisc. Viorica Dancila nu a invatat in engleza formula de adresare catre Suveranul Pontif, rostind: “Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity”.
5. „Cei care dezinformeaza UE sunt autisti”- declaratie care i-a adus o plangere la CNCD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×