Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou! Două greșeli într-o frază!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/10/2018, 21:48
Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou! Două greșeli într-o frază!
Viorica Dancila, gafa dupa gafa! Premierul a inventat un cuvant nou!

Premierul Viorica Dăncilă a intrat din nou în vizorul opiniei publice, după ce a susținut un discurs foarte scurt, presărat cu mai multe greșeli. Mai mult, se pare că prim-ministrul a și inventat un cuvânt nou!

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi, la Craiova, că au fost desemnaţi câştigătorii lucrărilor de proiectare şi execuţie a primelor două tronsoane ale drumului expres Craiova-Piteşti. Anunțul a fost însă unul… cu peripeții!

Premierul Viorica Dăncilă a spus” deconcesionarea traficului”

”Pentru dumneavoastră e important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsă că va duce (dezacord) la deconcesionarea (cuvânt inexistent)… la … mult așteptată a traficului în localitățile Balş şi Slatina. Vorbea dna ministru Olguța Vasilescu de o perioadă mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balşul. Sunt convinsă că acest drum expres în regim de autostradă va rezolva acest aspect, ca și multe alte aspecte legate de traficul din această regiune”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a fost criticată de mai multe ori pentru gafele făcute. Și actorul Florin Călinescu a avut un comentariu mai mult decât acid la adresa premierului.

Florin Călinescu a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, la gafă premierului român aflat într-o vizită de lucru în Spania, când s-a aşezat în locul premierului spaniol, Pedro Sanchez. Actorul a spus că nici în filmele cu Stan şi Bran nu a văzut o asemenea ”fază“.

Călinescu nu a văzut nici în ”Stan și Bran” astfel de faze!

”Domnu’ Viorica, nu eşti tu proastă. Cretin e ăla de te-a pus în fruntea Guvernului. Nici în Chaplin, nici în Stan & Bran, nici în nimeni, nu am văzut fază ca aia cu scaunele, de o făcuşi acu’ pân Spania. Domnu’ Viorica, dă-i dracu’ afară pă toţi consilierii, în frunte cu Alexandreasca şi Vâlcov. Nu vezi că te compromite? Şi p-ormă dă-te şi tu. Să moară Livulică de bubă… Io am crezut că te chemase regele espaniol să îi faci curat pân odăi, un chec, o sarmală, ceva… şi după, să-l întrebi: muy e bien? Nasol e că la sărăcia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi“, a scris Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×