Antena 3, acuzată de manipulare de Marie Jeanne Ion, în cazul morții Cristinei Țopescu! ”Dau pe post bucăţi tăiate din înregistrarea făcută de Cristina”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 21:34
Antena 3, acuzată de manipulare de Marie Jeanne Ion, în cazul morții Cristinei Țopescu! ”Dau pe post bucăţi tăiate din înregistrarea făcută de Cristina”
Antena 3, acuzată de manipulare, în cazul morții Cristinei Țopescu. Sursa foto: adevarul.ro

Jurnalista Marie Jeanne Ion critică dur televiziunea Antena 3, pe care o acuză de manipulare în cazul morții Cristinei Țopescu! Jurnalista spune că televiziune a trunchiat o înregistrare audio cu Cristina Țopescu.

Antena 3, acuzată de manipulare, în cazul morții Cristinei Țopescu

Potrivit producătoarei TV, Antena 3 a trunchiat înregistrarea audio aşa încât să pară că regretata jurnalistă se plângea de probleme sale de sănătate, când de fapt ea se declara terorizată de reprezentanţii unui adăpost de animale, care voiau să-i ia câinii.

„O să spun, contrar obişnuinţei mele de a nu arăta cu degetul direct, că e urât ce fac acum unele televiziuni – cum e Antena 3 – care dau pe post bucăţi tăiate din înregistrarea făcută de Cristina pe telefon şi informaţii despre nu ştiu ce medicamente găsite în stomac. Să vă fie ruşine!

”Cei de la Antena 3 au tăiat pur şi simplu doar bucata în care ea descria reacţia”

Înregistrarea, pusă online de Marius Chirca (nu ştiu de ce a trebuit să pună înregistrarea în spaţiul public, nu l-am înteles), era referitoare la o situaţie cu nişte căţei! Nu era vorba despre nu ştiu ce crize avea ea sau probleme de sănătate.

Da, avea nişte reacţii din cauza stresului şi a nervilor atunci când nu putea ajuta animăluţele din pricina oamenilor fără suflet. Dar cei de la Antena 3 au tăiat pur şi simplu doar bucata în care ea descria reacţia şi au eliminat restul discuţiei despre căţei. Asta se cheamă manipulare!“, a scris Marie Jeanne Ion.

Marie Jeanne Ion a mai acuzat televiziunea că face speculaţii pe seama medicamentelor pe care le lua Cristina Ţopescu şi acuză Antena 3 de manipulare.

„Povestea cu medicamentele e iarăşi o tâmpenie lansată că, vezi Doamne, poate că lua Cristina cine ştie ce pastile. Da, frate, lua! La fel cum iau şi eu, cum luaţi şi voi, la fel cum sânt sigură că ia şi moderatoarea asta, atunci când are o suferinţă. Nimic mai mult.

Hai să nu mai lăsăm noi să se înţeleagă tot felul de tâmpenii, nu credeţi că ar fi cazul să fiţi decenţi? Cât despre întrebarea cu cele două locuri de muncă, pusă din vârful buziţelor domnişoarei – chipurile, colega din presă – nici nu vreau să mai comentez.

E drept, mulţi moderatori şi-ar dori măcar să-i ajunga Cristinei la degetul cel mic…“, a fost mesajul producătoarei TV, cunoscută după ce a fost răpită în Irak, în urmă cu 14 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×