Bogdan Jelea, OUT din PNL! Liberalul este acuzat că a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
02/01/2020, 12:16
Bogdan Jelea, OUT din PNL! Liberalul este acuzat că a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 GALERIE FOTO
Mihai Gâdea i-a pus punct carierei liberale lui Bogdan Jelea. Sursa foto - facebook

Bogdan Jelea este OUT din PNL! Acesta a fost exclus din partid în ajunul Crăciunului. Considerat un membru marcant printre liberali, este acuzat că a onorat invitația de a participa la emisiuni în platoul Antenei 3, anunță inpolitics.ro.

Bogdan Jelea, OUT din PNL!

Astfel, potrivit deciziei nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, liberalul Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5, a fost exclus din partid. Conform sursei citată, acesta se face vinovat că participat la două ediții ale Sintezei zilei, la Antena 3.

A încălcat astfel o decizie a conducerii centrale a PNL, după cum se arată în documentul semnat de președintele filialei, Cristian Băcanu, un mare apropiat al premierului Ludovic Orban.

Bogdan Jelea, OUT din PNL! Gâdea. Document
Documentul prin care Bogdan Jelea este dat afară din partid. Sursa foto – inpolitics.ro

Liberalul este acuzat că a participat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3

Vă readucem aminte că decizia ca liberalii sa nu mai participe la emisiunile lui Gadea a fost luata dupa ce purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a fost dat afara din studio de realizatorul emisiunii.

În urmă cu ceva timp, Gadea s-a enervat cand Danca i-a reprosat ca manipuleaza telespectatorii postului si ca „distruge o tara”. „Taiati-i microfonul! Iesiti afara! Vreti sa va scot cu bodyguarzii?”, a afirmat Gadea.

În tot acest timp, Ionel Danca repeta „Distrugeti o tara!”. „Eu am alte preocupari, eu nu urmaresc dosare, stenograme, declaratii, nici nu ma intereseaza. Eu cred ca de doi ani de zile tara este blocata pentru ca Dragnea este un infractor si vrea sa scape”, a spus Dancă.

„Eu cred ca trebuie sa rupem pisica in doua, sa facem un referendum”, a continuat acesta, moment în care, în discuție a intervenit Mugur Ciuvică. ”Daca sa mearga Dragnea la puscarie sau nu?”, a afirmat acesta

„Nu, un referendum in care sa intrebam daca infractorii din aceasta tara sa faca legile!”, a continuat Dancă

„Gata! Va rog eu! Daca aveti impresia ca puteti face ce vreti in studioul asta, va spun eu ca nu! Si cand o sa le spun colegilor ca ajunge cu domnul Danca, taiati microfonul! Eu va dau cuvantul!”, a erupt Gâdea

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×