Surse: Raportul preliminar al IML nu ar fi putut stabili cu exactitate cauza morții Cristinei Țopescu

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 13:21
Surse: Raportul preliminar al IML nu ar fi putut stabili cu exactitate cauza morții Cristinei Țopescu
Raportul INML nu a putut face lumină în cazul morții Cristinei Țopescu. Sursa foto: hepta.ro

În cursul zilei de luni, 13 ianuarie, sunt așteptate primele concluzii ale anchetei privind moartea Cristinei Țopescu, după cum a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela. Se pare, însă, că raportul întocmit de medicii legiști nu a putut stabili cu exactitate ce a provocat decesul fostei prezentatoare TV, întrucât starea în care afla trupul său neînsuflețit nu a permis acest lucru.

Raportul preliminar al INML nu a putut face lumină în cazul morții Cristinei Țopescu

Potrivit unor surse citate de antena3.ro, chiar dacă Institutul de Medicină Legală a întocmit raportul preliminar, acesta nu a reușit să elucideze misterul din jurul morții jurnalistei care a fost găsită fără suflare în propria casă. Se pare că trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu se afla într-o stare avansată de putrefacție, în condițiile în care decesul s-a produs cu circa trei săptămâni în urmă, făcând, practic, imposibilă depistarea cauzei exacte.

Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a explicat jurnalista Adina Anghelescu.

Sanda Nicola, în lacrimi după moartea Cristinei Țopescu

De îndată ce tragica veste a devenit oficială, pe rețelele de socializare au curs nenumărate mesaje din partea celor care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Cristina Țopescu. Printre cei afectați de faptul că fosta prezentatoare TV nu mai este printre noi se numără și colega sa de breaslă, Sanda Nicola, care amintește că duminică ne-au părăsit alte două personalități marcante ale presei din România.

Ziua a început cu vestea că a murit prietenul nostru Bogdan Lupescu, marele om de reportaj. De ore bune căutam conexiuni de avioane să vedem cum putem ajunge la înmormântarea de miercuri. Începusem să scriu un text în memoria lui când am aflat că a murit și Andrei Nicolae Neagu.

Buimacă, încercam să reiau ceea ce simțeam să pun în cuvinte despre moartea lui Bogdan și a lovit încă un trăsnet… Cristina Țopescu!

Știu, moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți când vine atât de aproape de tine. Doamne, te rog, odihnește-i!”, a scris Sanda Nicola pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×