Andrei Voicu l-a enervat pe Cheloo la iUmor cu Fata de la Țară! Melodia de 3 milioane de vizualizări

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 00:03
Andrei Voicu l-a enervat pe Cheloo la iUmor cu Fata de la Țară! Melodia de 3 milioane de vizualizări GALERIE FOTO
Andrei Voicu și a lui Fata de la Țară l-au enervat pe Cheloo la iUmor

Piesa Fata de la Țară, melodia interpretată de Andrei Voicu, un concurent ”celebru” de la iUmor, a strâns peste 3 milioane de vizionări pe Youtube. În ciuda acestei faime, concurentul nu a reușit să treacă de filtrul lui Cheloo, care a declarat plictisit și totodată enervat că s-a săturat de astfel de versuri care îi lasă un gust amar. Nici Delia și nici Bendeac nu au fost mai blânzi cu concurentul de la Antena 1.

Andrei Voicu – Fata de la Țară și o mulțime de nervi din partea lui Cheloo la iUmor

Foarte sigur pe el, Andrei Voicu s-a lăudat juraților de la iUmor că piesa lui a strâns peste 3 milioane de vizualizări pe internet. ”Și la ce ai mai venit aici? Să faci 6, 7 milioane?”, s-a uitat mirată Delia la concurentul care a declarat că s-a prezentat cu ”ceva nou, o melodie pe care publicul dansează și o știe”.

”E o piesă de 3 lei!”, a spus enervat la culme și Cheloo. Juratul a declarat că nici măcar nu vrea să mai comenteze acest număr cu producătorii Antenei 1. ”Are un mesaj amuzant, e inspirată din viața reală și totodată poți să și dansezi pe ea!”, a spus concurentul în deschiderea momentului său. DIn păcate pentru el, pe scenă, lucrurile nu au fost la fel de amuzante.

”O piesă de 3 lei de-a mea nu are 3 milioane de vizualizări! Te cred și sunt invidios! Succesul tău mă termină psihic!”, a conchis Cheloo la finalul melodiei lui Andrei Voicu de la iUmor.

”Ai vorbit 3 minute despre niște fete pe care le știu! Deci vreau și eu să văd dacă ai melodia pe Youtube, cum este!”, s-a arătat și Mihai Bendeac foarte curios. În cele din urmă, Andrei Voicu și a lui Fată de la Țară nu au mers mai departe decât pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×