iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă 9 martie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 18:32
iUmor Live Stream Online pe Antena 1, sâmbătă 9 martie GALERIE FOTO
iUmor revine la Antena 1, de la ora 20:00, pe data de 9 martie

Fanii emisiunii iUmor au un motiv de bucurie, deoarece emisiunea lor preferată va rula din nou pe minile ecrane, sâmbătă, de la ora 20:00! Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea din nou serios de jurizat, deoarece mai toți concurenții de până acum chiar au avut umor.

Emisiunea iUmor poate fi văzută sâmbătă, 9 martie, Live Stream Online pe Antena 1

La emisiunea din 2 martie, jurații s-au trezit față în față cu un concurent atipic pentru scena iUmor. Acesta era imobilizat într-un scaun cu rotile, iar glumele sale aufost foarte apreciate de cei trei jurați. Concurentul a dus ironia la rang de mare artă.

Vasi Borcan, originar din Iaşi, a rămas imobilizat în scaunul cu rotile de la vârsta de 12 ani din cauza unei distrofii musculare. În ciuda faptului că şi-a pierdut forţa fizică, bărbatul a dovedit o tărie psihică pe carenu o au oarte mulți oameni sănătoși tun.

iUmor 9 martie
Vasi Borcan ia impresionat pe juratii iUmor

„Mi-aţi reamintit că sunt o divă proastă uneori”

„Viaţa m-a pus în situaţia de a-mi înfrunta temerile, reţinerea, ruşinea chiar“, a spus Vasi, care pentru numărul său de stand-up de la „iUmor“ s-a bazat pe autoironie şi a glumit pe seama neajunsurilor de care se loveşte în viaţa de zi cu zi.

„Vasi este omul care are nota 12 la autoironie la «iUmor»! A venit cu nişte glume care pe mine m-au şocat. Eu nu sunt genul de om care să se omoare la vederea omului, nu am simţit compasiune, am apreciat obiectiv că omul a avut glume foarte reuşite“, a mărturisit Cheloo.

„La capitolul stand up şi autoironie aţi mers foarte departe. Îţi trebuie foarte multă forţă interioară ca să faci asta, de aceea sunt deja fan! Aveţi toate aprecierile mele sincere!“, i-a mai spus Chello concurentului, căruia nu-i venea să creadă că l-a impresionat pe Chelloo, pe care știm cu toții că se lasă greu impresionat.

„Aţi avut un material foarte bun şi vreau să vă mulţumesc pentru că, în astfel de situaţii, îmi dau seama cât de penibil sunt, cât de ridicol sunt ca om atunci când, ca o divă proastă, încep să mă plâng şi să spun că am un milion de probleme. Aproape sigur că nu mă voi schimba, o să rămân acelaşi idiot, dar vă mulţumesc că mi-aţi reamintit că sunt o divă proastă uneori şi că sunt penibil atunci când sunt depresiv“, a declarat și MihaiBendeac, vizibil impresionat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×