Se schimbă regulile la iUmor! Mihai Bendeac se folosește pentru prima dată de cartea verde

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/03/2019, 11:59
Se schimbă regulile la iUmor! Mihai Bendeac se folosește pentru prima dată de cartea verde
Regulă nouă la iUmor

Noul sezon iUmor aduce  schimbări importante de regulament. Mihai Bendeac este cel care a solicitat insistent introducerea unei noi reguli în competiție, iar rugămințile juratului au fost ascultate de producători, care i-au făcut pe plac.

Mihai Bendeac revoluționează iUmor. Noua regulă propusă de actor

Astfel, începând din sezonul cu numărul șase care se difuzează în această perioadă pe Antena 1, membrii juriului vor avea parte de o soluție pentru situațiile controversate, în care unul dintre jurați este deranjat de faptul că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține toate voturile.

De acum, cei trei jurați vor putea apela la așa-numita „carte verde” , care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent. Totul, pentru a-l ajuta să revină cu un număr mai bun care să-i atragă maximul de voturi.

iUmor aduce noi surprize
iUmor aduce noi surprize

Cine se va folosi pentru prima dată de acest avantaj?

Primul jurat care va apela la acest artificiu din regulament este chiar Mihai Bendeac, cel care a propus introducerea unui astfel de avantaj. Actorul va încerca să o ajute pe Loredana, o concurentă venită tocmai din Barcelona pentru a cuceri scena și publicul iUmor.

Tânăra și-a început cariera ca model, dar acum pare decisă să revină în România, pentru a face stand up comedy. „Eu aş vrea sã scot o carte verde acum!” , a fost mesajul lui Mihai Bendeac, de îndată ce Loredana și-a încheiat momentul prezentat pe scena iUmor.

Mai mult decât atât, juratul a mers în culise, unde i l-a prezentat tinerei pe Andreas Petrescu, scenaristul show-ului, alături de care o va consilia pentru următoarea prestație. „ E vina ta, Mihai, dacã nu iese bine!” , a fost reacția savuroasă a concurentei.

Rămâne de văzut dacă va reuși Loredana să-i convingă pe colegii lui Mihai Bendeac că merită un loc în finala competiției. iUmor este în fiecare seară de sâmbătă pe Antena 1, cu începere de la ora 20:00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×