Livia Marinescu, dansatoarea care l-a intimidat pe Mihai Bendeac la iUmor! Ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 12:07
Livia Marinescu, dansatoarea care l-a intimidat pe Mihai Bendeac la iUmor! Ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1 GALERIE FOTO
Mihai Bendeac, luat prin surprindere

Moment interzis minorilor pe scena show-ului iUmor. În cea de-a doua ediție din noul sezon al emisiunii difuate de Antena 1 și-a făcut apariția un concurent surpriză. Este vorba despre Livia Marinescu, dansatoarea care a reușit să-l intimideze pe Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, luat prin surprindere la iUmor

Îmbrăcată extrem de sumar și acoperită de baloane, Livia a cerut ajutorul lui Mihai Bendeac pentru a pune în scenă numărul. Deși reticent la început, cunoscutul jurat a cedat în cele din urmă rugăminților colegilor de la masa juriului și a intrat în jocul concurentei.

După ce Mihai Bendeac a fost legat de un scaun, și-a făcut apariția Livia, cu un număr pregătit special pentru iUmor. Concurenta a început să danseze lasciv, etalându-și din plin formele, cu ajutorul mișcărilor executate. Vezi aici VIDEO cu numărul Liviei.

Vezi ce i-a făcut o concurentă, chiar pe scena iUmor
Vezi ce i-a făcut o concurentă, chiar pe scena iUmor

Ce a spus Bendeac la finalul momentului

Numărul Liviei Marinescu a fost însă destul de scurt, spre dezamăgirea publicului masculin din sală și din spatele micilor ecrane. Cu toate acestea, Mihai Bendeac nu s-a arătat foarte impresionat de prestația concurentei.

Sunt extrem de timid, de anxios, îți dai seama cum mă simțeam eu acolo legat de scaun cu fata care dansa pe lângă mine?” , a spus îndrăgitul actor după ce a fost dezlegat. Mai mult decât atât, Bendeac a votat cu „Dislike” , însă Livia nu s-a lăsat mai prejos. I-a pregătit un mic dar, în semn de recunoștință pentru votul său. Tânăra i-a dăruit ca amintire…. sutienul.

Discursul halucinant al lui Mihai Bendeac din timpul emisiunii

„La Pro TV niciodată nu se întâmpla așa ceva, se tăia la montaj. Ei se înțelegeau din priviri. Vreau o zi in care totul este glamurous și decent. Oamenii aia au o imagine impecabila. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ți că Andra se uit la Călinescu și îl întreabă dacă și-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poți să dai la televizor așa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem și noi un show mare?” , a răbufnit actorul, după ce Delia l-a întrebat din senin dacă a făcut vreodată o colonoscopie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×