Mihai Bendeac și Delia, fanii lui Silviu Gherman, la iUmor! Ce au zis jurații show-ului de la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/03/2019, 19:01
Mihai Bendeac și Delia, fanii lui Silviu Gherman, la iUmor! Ce au zis jurații show-ului de la Antena 1 GALERIE FOTO
Concurent supriză pe scena Iumor

Moment inedit petrecut pe scena show-ului iUmor de la Antena 1. Un concurent a reușit să stârnească o adevărată dispute între jurați, cu prestația sa. Șocați de numărul respectiv, membrii juriului s-au împărțit în două tabere, lucru care nu se întâmplă prea des în timpul emisiunii.

Silviu Gherman a stârnit dispute între jurați, pe scena Iumor

Este vorba despre Silviu Gherman, cel care i-a cucerit atât pe Delia, cât și Mihai Bendeac, datorită prestației avute pe scena celebrului show de comedie difuzat de Antena 1, în fiecare seară de sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Eu știu exact cine ești, ce faci, te-am urmărit de-a lungul timpului. El face ceva ce nu seamănă cu nimic din ce ar face oricine altcineva” , a spus Mihai Bendeac, completat imediat de colega sa de la masa juriului, Delia. „Nu știu dacă știi, dar eu sunt fanul tău numărul 1!” , a exclamat și cunoscuta artistă.

Silviu Gherman nalte dispute ăntre membrii juriului
Silviu Gherman nalte dispute între membrii juriului

Prestația lui Silviu Gherman va fi pe post în această seară

Rămâne de văzut dacă Silviu Gherman va reuși să-l convingă și pe cel de-al treilea membru al juriului, Cheloo. Rapperul este recunoscut ca un jurat extrem de greu de impresionat. Concurentul va avea nevoie și de un „Thumbs up” din partea rapper-ului de la Paraziții, pentru a trece în etapa următoare, iar misiunea se anunță cât se poate de grea.

Tot în ediția de sâmbătă seara a show-ului iUmor, Mihai Bendeac este luat prin surprindere de o concurentă. Aceasta îi solicită actorul ajutorul, pentru a-și pune în scenă numărul, un dans lasciv. „ Sunt extrem de timid, de anxios, îți dai seama cum mă simțeam eu acolo legat de scaun cu fata care dansa pe lângă mine? , a reacționat Mihai Bendeac la finalul momentului respectiv. Noul sezon al show-ului iUmor este difuzat în fiecare seară de sâmbătă pe Antena 1, cu începere de la ora 20:00.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×