Cine este mama copilului pe care îl va avea Mihai Bendeac? Se însoară sau nu actorul? Dezvăluiri la iUmor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 08:35
Cine este mama copilului pe care îl va avea Mihai Bendeac? Se însoară sau nu actorul? Dezvăluiri la iUmor GALERIE FOTO
Cine este mama copilului lui Mihai Bendeac?

Mihai Bendeac a dezvăluit în emisiunea în cadrul căruia este jurat, iUmor, că va fi tată de fetiță. Despre mama copilului său spune doar că este o femeie care „nu este din București, dar locuiește în București”. De asemenea, întrebat dacă în aceste condiții se va căsători, actorul a răspuns ferm: ”în niciun caz”.

Juratul de la Antena 1 și-a intrat deja în rolul de viitor tată. Cu toate acestea, nimeni nu îl crede și chiar colegii de platou fac glume pe seama lui. ”Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu”, a fost apostrofat Bendeac.

Cine este mama copilului pe care îl va avea Mihai Bendeac, juratul de la iUmor?

După surprinderea de care a avut parte la auzirea veștii, Delia a mărturisit că Bendeac nu conștientizează încă ce se va întâmpla, însă toți știm că orice s-ar petrece îi va fi alături în aceste momente, dat fiind prietenia care îi leagă. ”Mama nu este din București, dar locuiește în Bucrești pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția! Discuția asta mă impresionează!”, a spus Bendeac, sub privirile acuzatoare ale Deliei.

Cine este mama copilului pe care îl va avea Mihai Bendeac? Se însoară sau nu actorul? Dezvăluizi la iUmor
După surprinderea de care a avut parte la auzirea veștii, Delia a mărturisit că Bendeac nu conștientizează încă ce se va întâmpla

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic”, a spus Delia.

Cine este mama copilului pe care îl va avea Mihai Bendeac? Se însoară sau nu actorul? Dezvăluizi la iUmor
Actorul a surprins prin vestea sa

Cât despre veridicitatea acestui zvon, cea care se îndoiește cel mai tare de el este chiar fosta sa iubită, Roxana Vancea. Fosta asistentă de televiziune susține că a mințit când a spus că va deveni părinte și cum să nu o creazi când ea îl cunoaște atât de bine pe fostul ei iubit. „Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a spus Vancea.

Mihai Bendeac, strategia de PR a Antenei 1

Din declarația fostei vecine de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” poate rezulta faptul că vestea potrivit căreia Mihai Bendeac va fi tată e doar o strategie de PR. Probabil, schimbările din show-ul iUmor nu au mai adus atât de multă lume în fața micilor ecrane, așa că au încercat să adune publicul prin alt mod, cu o veste-bombă, pe care însă nu o confirmă nimeni.

În plus, prima emisiune din această ediție a fost marcată de o replică foarte agasantă a lui Mihai Bendeac. După ce un american a venit și a jucat rolul unui șarpe, apoi pe cel al unui pui, stresând pe toată lumea și plictisindu-l groaznic pe Cheloo, juratul a repetat întruna că, cităm: ”Aste e actorie pură, să intri într-un rol și să ți-l asumi până la capăt, să-l duci până la capăt!”. Așadar, oare el nu asta face în emisiune, după ce a afirmat că va fi tătic și rezistând eroic acuzațiilor potrivit cărora ”își bate joc de noi”, după cum spunea Vancea?!? Timpul, însă, le va rezolva pe toate și va scoate, fără doar și poate, adevărul la iveală. Va fi sau nu tată Bendeac și, dacă da, cine este mama copilului pe care îl va avea?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×