Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin la iUmor. Ce au de gând să facă în sezonul 6

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 15:34
Mihai Bendeac, Delia și Cheloo revin la iUmor. Ce au de gând să facă în sezonul 6 GALERIE FOTO
iUmor are premiera sezonului 6 sâmbătă, 23 februarie!

Sâmbăta aceasta, 23 februarie, sezonul 6 din iUmor își va face intrarea pe micile ecrane! Delia, Bendeac și Cheloo vor juriza cele mai trăznite momente ale concurenților care vor umple scena de umor sau nu. Prima ediție a noului sezon va începe la orele 20:00. Oare vom vedea un alt sărut pătimaș dintre Mihai Bendeac și una din concurente? Cei mai talentați în umor pot aduce zâmbetele pe fața jurațulor și a telespectatorilor prin orice moment, fie el de magie, improvizație, actorie sau stand-up comedy.

Anul acesta un nou câștigător se va alătura celor 5 din ultimele sezoane: Vlas Grigorescu sezonul 1, Maria Popovici, sezonul 2, Doina Teodoru, sezonul 3, Ana Maria Calița, sezonul 4 și Andrei Cojocaru, sezonul 5.  Jurații au la dispoziție un „Thumbs Up’, care înseamnă că momentul concurentului a fost pe măsură, și un „Thumbs Down’ pentru părăsirea scenei. Minimul de voturi favorabile pentru a merge la votul publicului este de două.

Mihai Bendeac, Delia și Cheloo se pregătesc pentru premiera sezonului 6 al emisiunii iUmor!

Emisiunea fenomen de comedie revine la Antena 1 cu noi momente de colecție. Premiera noului sezon va veni la finele săptămânii acesteia, pe 23 februarie. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi pe fază pentru a puncta exact cum trebuie cele mai bune acte de comedie. De asemenea, surpriza show-ului a început încă de la anunțarea prezentatorilor. Dan Badea și Șerban Copoț sunt cei care vor fi gazdele din sezonul 6. Cunoscutul comediant, fostul soț al Lorei, a trecut astfel de la statutul de invitat special în galele show-ului, la prezentator.

Sezonul 6 din iUmor începe în sâmbăta aceasta!
Sezonul 6 din iUmor începe în sâmbăta aceasta!

„Încerc să nu am prejudecăți și nu judec pe nimeni, doar vreau să înțeleg motivația fiecăruia de a urca pe scenă. Sigur, la o astfel de emisiune te aștepți să întâlnești oameni dezinvolți, dar Șerban mi-a spus că s-ar putea să existe și concurenți cu care nu o să am ce să vorbesc și, într-adevăr, m-am trezit la un moment dat puțin blocat. E altfel să fii musafir, am mai fost de trei ori invitat, dar din ipostaza de gazdă trebuie să te pregătești, să stai acolo, să cureți după oaspeți, să ai grijă de toți. Nu cred că am stat jos deloc, dar abia acum mă resimt. A fost foarte obositor, dar mi-a plăcut mult prima zi!”, a declarat Dan Badea.

Prezentatorii iUmor
Prezentatorii iUmor din sezonul 6

„Cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului. Concurenții acestei ediții au reușit să creeze prin prezența lor multe momente complet neașteptate pe scenă, unele chiar de un umor involuntar, care nu i-au lăsat indiferenți pe cei trei jurați, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo”, anunță Antena Play, unde pot fi vizionate episoadele de la iUmor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×