Andreea Marin, despre participarea la iUmor: „Am emoţii”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 13:14
Andreea Marin, despre participarea la iUmor: „Am emoţii” GALERIE FOTO
Andreea Marin, la IUmor

Jurații de la IUmor: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo  vor avea parte de o surpriză de proporții în cel de-al șaselea sezon care va avea premiera sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Andreea Marin va urca pe scena IUmor în calitate de invitat special. Pe lângă aceasta, alte vedete vor face un show de zile mari, atunci când vor urca pe scenă și îi vor ironiza fără rețineri pe cei trei jurați.

Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac sunt doar câteva  nume  dintre invitații speciali care vor urca pe scena. Andreea Marin mărturisește însă că a avut, la rândul său, emoții.

IUmor, cel de-al șaselea sezon: 23 februarie, ora 20:00, la Antena 1

„E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alții?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele. Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuși să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne și simţim bine​. Mereu am emoții când intru pe scenă și poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experiență, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoție în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reușești să transmiți și să ajungi la inimile oamenilor”.

Jurații  IUmor  continuă  și în cel de-al șaselea sezon care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Concurenții care primesc minimum două Thumbs up, de la cei trei jurați,  vor putea fi  votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor.  Câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.  In cel de-al șaselea sezon al emisiunii, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț se va afla și Dan Badea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×