Când începe iUmor la Antena 1? Se schimbă ziua de difuzare. Andreea Marin și chef Florin Dumitrescu, invitați speciali

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/02/2019, 14:32
Când începe iUmor la Antena 1? Se schimbă ziua de difuzare. Andreea Marin și chef Florin Dumitrescu, invitați speciali GALERIE FOTO
Am aflat cand incepe iUmor, dar si cu ce modificari vine emisiunea de la Antena 1

S-a aflat când începe emisiunea iUmor, dar și cu ce modificări vine mult așteptata producție de televiziune! Emisiunea iUmor revine luna aceasta în grila televiziunii Antena 1, însă cu modificări importante! În primul rând, a șasea ediție a show-ului de televiziune nu va mai fi difizată duminica, cum eram obișnuiți, potrivit paginademedia.ro! Fanii emisiunii își vor putea urmări emisiunea preferată sâmbătă seara, de la ora 20:00, iar startul emisiunii de umor va fi dat pe data de 23 februarie!

Modificarea vine deoarece Antena 1 a programat trei ediții de Asia Express, show produs de Mona Segall, iar una dintre aceasta a fost programată chiar duminică, în intervalul orar când era transmisă emisiunea iUmor.

Emisiunea iUmor începe pe data de 23 februarie

În noul sezon, iUmor va avea mai mulți invitați speciali, precum Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu, Roxana Vancea, mama Deliei și mama lui Mihai Bendeac.

Jurații emisiunii rămân, în continuare, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Concurenții care primesc minimum două „Thumbs up” de la cei trei jurați vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală.

cand incepe iUmor
iUmor nu se va mai difuza duminica, ci sambata

Magicianul Vlad Grigorescu, înlocuit de comediantul Dan Badea

Cea de-a doua schimbare a fost făcută la prezentatori. Astfel, magicianul Vlad Grigorescu a părăsit emisiunea iUmor după patru sezoane în care a fost co-prezentator, iar în locul lui vine comediantul Dan Badea, care i se va alătura lui Șerban Copoț.

Dan Badea este un personaj foarte cunoscut în lumea stand-up comedy. Acesta are spectacole prin toată țara și chiar peste hotare! Dan Badea a fost căsătorit cu cântăreața Lora Petrescu, însă cei doi au divorțat în anul 2014. Conform presei de la vremea respectivă, despărțirea a survenit ca urmare a faptului că Lora s-a îndrăgostit de impresarul său, Ionuț Ghenu, de altfel, la vremea respectivă, partenerul de viață al actriței Doinița Oancea. Lora a negat întotdeauna aceste acuzații, însă cele două nu și-au mai vorbit de atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×