VIDEO Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă, la iUmor! Delia, Cheloo și Bendeac au râs tot numărul

în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 10:54
VIDEO Irena Boclincă, alias Viorica Dăncilă, la iUmor! Delia, Cheloo și Bendeac au râs tot numărul

Viorica Dăncilă, imitată la perfecție de o actriță din Republica Moldova. Irena Boclincă a facut senzație stârnind hohote de râs în prima ediţie „iUmor“ a noului sezon. Inainte de a urca pe scena IUmor aceasta și-a testat autenticitatea în Piața Obor, unde rezultatul a fost cel scontat. Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii.

Jurații: Mihai Bendeac, Delia Matache și Cheloo,  au rămas impresionaţi  de discursul foarte amuzant al acesteia , dar și de cât de bine o imită pe Viorica Dăncilă. Totodată actrița a negociat intrarea în politică a membrilor juriului, fiecare dintre aceștia primind funcții care mai de care mai  surprinzatoare. In continuare vă prezentăm textul integral care a făcut furori pe scena IUmor.

Viorica Dăncilă, apariție de senzație pe scena IUmor

„Doamnelor şi domnilor, onorată asistenţă, bună ziua!   Sunt prim-ministra Republicii Românica Mare, am preluat portofelul de ministru cu un singur scop: să diminuez ţara noastră… dezastrul din ea. Am scris şi un postulat pe Facebook care mi-am exprimat în el indezirabilul regret că ţările din înconjurul Românicăi Mari nu recunosc profitul nostru psihologic de cetăţeni care ne tragem cu Traian şi Decebal… din Traian şi Decebal. Aşa cum spunea şi marele Ghiţă Mureşan, dacă nu ai înălţime, nu bagi mingea la coş.

Nu poţi să nu ştii de unde vii. Eu, de exemplu, acum vin de la o mătuşă. Nu se poate să nu-ţi cunoşti istoria. Dacă nu ştii cine a fost Mozart şi nu ai nici cea mai mică idee câte tablouri a pictat, eşti mort pentru umanizare.    Mai am un lucru important, sunt însărcinată (pauză) să vă spun în legătură cu creşterea preţurilor: nişte dezinformări, nu e adevărat că creşte preţul la pâine, creşte la toate alea. Eu vă înţeleg, orice om îi e frică că rămâne fără bani. Nu o să muriţi de foame, veţi fi internaţi în spitale pentru că plătiţi asigurări şi statul are grijă de voi. Abia acolo veţi muri de infecţii nozo… nazo.. nozomiale.   

 

Am fost şi în alte ţări, ca Anglia, Franţa, Moscova, Beirut. Am hotărât să cer schimbarea steagului nostru, vreau să pun cocul meu pe steag, va deveni simbol, ne aliniem cu lumea. Am fost în Franţa, am vorbit cu regele lor, am întrebat ce au pe steag şi mi-au zis că e un coc, cocul francez. De ce să nu avem şi noi cocul nostru? Şi englezii au cocul lor. De ce să nu intrăm în rând cu lumea?    Nu vreau să închei înainte de a termina de spus: aţi văzut că am repus toate eforturile ca infractorii să se ducă la unde le e locul. Elena Udrea a fost arestată împreună cu Costa Rica… cu Costa Bica… Alina Bica şi vor fi aduse în ţară imediat. Imediat ce se va putea.    Mi s-a transmis un semnal de alarmă de la unitatea europeană. Nu sunt mulţumiţi de corupţia din ţara noastră, vom lucra şi la asta. Avem un plan pe zece ani în care ţara să dispară… corupţia să dispară. Nu avem autostrăzi. Bun, e adevărat, dar am zis că nu e nevoie, am mărit preţul benzinei, am mărit tot ce s-a putut. Am făcut nişte calcule şi ne-am întrebat: de unde mai aveţi bani, oameni buni? Avem şase autostrăzi, din păcate, toate trei au nevoie de reparaţii. Nu suntem singura ţară cu probleme. Am fost la Veneţia, o nenorocire!, toate străzile erau inundate. La noi asta se întâmplă numai când plouă. România nu trebuie schimbată, trebuie lăsată aşa, e frumoasă pentru că are gropiţe.    Am discutat şi cu preşedintele Klaun şi am ajuns la o concluzie. Amândoi am avut mare noroc să ajungem unde suntem. Nu ştim ce aţi mâncat, ce aţi băut, ce aţi fumat, dar noi vă mulţumim mult pentru felul în care aţi votat.    În încheiere, trebuie să vă spun că mie nu-mi zice şeful de partid ce să zic, e o minciună, dânsul doar îmi scrie textul.“  

Cine este Irena Boclincă?

Irena Boclincă este originară din Chişinău, unde a absolvit  Academia de Arte, facultatea Teatru, şi unde timp de şapte ani a fost angajata Teatrului Naţional „Eugen Ionescu“.  Actrița s-a făcut remarcată prin numeroase roluri comice, dar şi prin interpretarea celebrei Edith Piaf.  2014  a fost anul când Irena a  reuşit să câştige premiul pentru cel mai bun one woman show la Festivalul Internaţional Gala Star, organizat de Teatrul Municipal „Bacovia“ din Bacău.   Un an mai târziu, actriţa s-a mutat în România şi a făcut un master la Iaşi în Artele spectacolului, timp în care a colaborat şi cu Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ şi a jucat într-un spectacol regizat de Radu Afrim, „Măcelăria lui Iov“.  În 2017, aceasta a venit în Bucureşti pentru alte proiecte, iar anul trecut a participat la show-ul „Românii au talent“, reuşind şi atunci să amuze spectatorii cu interpretarea unui personaj peltic.  Ea a fost şi prima parteneră de scenă a lui Alexandru Arşinel după moartea Stelei Popescu, debutând în această formulă în aprilie 2018 la spectacolul aniversar al lui Gheorghe Urschi, unde au readus în atenţia publicului sceneta „Limba maternă“, cândva jucată de Gheorghe Urschi şi Alexandru Arşinel.   În momentul de față Irena colaborează cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“ din Bucureşti.

Actriţa din Republica Moldova a mărturist pentru Adevărul că a dorit să profite de oportunitate pentru a se face remarcată în speranţa că-şi va îndeplini un vis: „Fiind din Republica Moldova ,chiar dacă am activat şapte ani în teatru, aici, în Bucureşti, nu mă cunoaşte nimeni şi trebuie să mă promovez. Ar fi un vis împlinit dacă m-aş putea angaja într-un teatru din Bucureşti, să pot face ceea ce îmi place“. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×