Mihai Bendeac, discurs halucinant la iUmor, de la Antena 1: “Vreau ca la Pro TV! Oamenii sunt impecabili, noi vai de capul nostru”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 08:31
Mihai Bendeac, discurs halucinant la iUmor, de la Antena 1: “Vreau ca la Pro TV! Oamenii sunt impecabili, noi vai de capul nostru” GALERIE FOTO
Vedeta Antena 1 Mihai Bendeac a spus ca la Pro TV oamenii sunt impecabili

Vedeta Antenei 1, Mihai Bendeac râmnește la Pro TV! Actorul îi admiră pe adversari, deoarece „au o imagine impecabilă”. Totul a plecat de la o întrebare pe care i-a pus-o Delia și pe care regizorul emisiunii iUmor nu a tăiat-o la montaj!

Mihai Bendeac a spus că la Pro TV oamenii sunt impecabili

Vedeta a răbufnit după ce Delia l-a întrebat din senin dacă a făcut vreodată o…colonoscopie! Mihai Bendeac a rămas cu gura căscată pentru câteva secunde, după care s-a dezlănțuit:

“La Pro TV niciodată nu se întâmpla așa ceva, se tăia la montaj. Ei se înțelegeau din priviri. Vreau o zi in care totul este glamurous și decent. Oamenii aia au o imagine impecabila. Noi suntem vai de capul nostru. Imaginează-ți că Andra se uit la Călinescu și îl întreabă dacă și-a făcut vreodată colonoscopie. Se tăia la montaj tot. Nu poți să dai la televizor așa ceva, mai ales că vine din nimic. De ce nu suntem și noi un show mare?”, declarație Bendeac.

Mihai Bendeac Pro TV
Mihai Bendeac a laudat Pro TV, dupa ce a primit o intrebare ciudata de la Delia

Mihai Bendeac a vrut să arunce cu paharul de apă într-un concurent

Actorul Mihai Bendeac a mai avut o ieşire furioasă și în trecut, chiar în finala IUmor. Actorul a vrut să arunce cu un pahar de apă într-unul dintre concurenţi, pe care l-a făcut cu ou și cu oțet.

Concurentul de la iUmor, showul difuzat de Antena 1, Bogdan Zolteanu, l-a acuzat pe Mihai Bendeac că își face meseria doar pentru bani.

„Pe el îl interesa doar să aibă niște personaje care au atenția publicului. Ăla e un proiect din care el își ia bani”, a afirmat Bogdan Zloteanu.

„Ai fost de patru ori și doar o singură dată a fost bine pentru că ești nesimțit cu această profesie. Ai avut timp să te pregătești și să vii cu un număr bun de patru minute! Tu, în continuare, crezi că am ceva cu tine… eu care te-am sunat pentru a-ți da un rol într-un serial. Tu crezi asta pentru că ești dobitoc. Ai un sâmbure de talent, dar vei rămâne un dobitoc”, i-a răspus Mihai Bendeac, potrivit

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×