Bendeac revine pe micul ecran? „Tot timpul am avut un flirt cu Pro TV-ul”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/07/2015, 14:47
Bendeac revine pe micul ecran? „Tot timpul am avut un flirt cu Pro TV-ul”

Toată lumea se întreabă când va reveni Bendeac pe micul ecran. Actorul admite că este în negocieri cu mai multe televiziuni până când va lua o decizie.

Mihai Bendeac îşi pregăteşte cu răbdare revenirea pe micul ecran. „Sunt în mai multe negocieri. Şi televiziuni, dar nu neapărat”, a afirmat actorul pentru okmagazine.ro.

AVERTISMENT ŞOC PENTRU TOŢI ROM NII CARE AU COPII!

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ!

Acesta a continuat: „Nu-s greu de convins, dar nici n-am fost genul acela, vedetă de profesie. Mi-am construit cariera altfel, gândindu-mă bine la etapele pe care le parcurg. Nu mă arunc în orice de dragul de a fi la televizor”.

Întrebat dacă va ajunge la Pro TV sau la Antena 1, Bendeac a punctat: „N-au fost ani fără să fi existat un contact. Tot timpul am avut un flirt cu Pro TV-ul. Iar la Antena 1 n-aş spune niciodată niciodată…”.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×