Andreea Tonciu: Unele se dau mironosițe, iar pe la spate fac alte lucruri ca să trăiască

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
04/12/2018, 16:57
Andreea Tonciu: Unele se dau mironosițe, iar pe la spate fac alte lucruri ca să trăiască GALERIE FOTO
Imagini incendiare cu Andreea Tonciu pe Instagram. Fanii au criticat-o dur

Invitată în direct la PRO TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Tonciu a vorbit bdespre cum arată viața ei în ziua de azi, măritată și cu un copil. Fina Anamariei Prodan mărturisește că s-a făcut fată cuminte și că îi place foarte mult rolul de mamă. Ea este căsătorită cu Daniel Niculescu, despre care însă au existat tot felul de vzvonuri, într-o anumită perioadă cum că ar vrea să se despartă de celebra brunetă.

Andreea are însă și alte nemulțumiri. Chiar dacă s-a operat la nas și nu mai suferă de acel defect estetic care o punea dese ori în situații neplăcute, răutăcioșii continuă să o judece după acest aspect. Bruneta spune, însă că s-a obișnuit cu aceste răutăți, dar că nu e bine să existe atâta răutate.

Andreea Tonciu spune că adoră rolul de mamă
Andreea Tonciu spune că adoră rolul de mamă

Andreea Tonciu: Când scrii Andreea Tonciu pe net, apare ”cea mai proastă femeie din România”

Andreea Tonciu a spus că o supără puțin faptul că atunci când scrii ”Andreea Tonciu” pe internet, apare imediat și continuarea ”cea mai proastă femeie din România”. Bruneta susține că, dacă odată se enerva, acum nu mai bagă în seamă oamenii care scriu răutăți.

”Da, Măruță, dacă scrii Andreea Tonciu, apare imadiat continuarea cea mai proastă femeie din România. Eu nu am nimic cu oamenii ăștia, pot să scrie ce vor, dar nu este frumos. Cu asta de afirmă ei? Publicul mă știe de atâția ani, iar cine mă place, mă place așa cum sunt eu. Nu cred că sunt așa cum se scrie uneori.”, a spus Andreea Tonciu, în direct la TV.

Andreea Tonciu spune că se scriu multe lucruri urâte despre ea, dar nu mai bagă în seamă răutățile
Andreea Tonciu spune că se scriu multe lucruri urâte despre ea, dar nu mai bagă în seamă răutățile

Andreea Tonciu susține că unele dive din showbiz doar ”se dau” mironosițe

Andreea Tonciu a mai spus că multe dintre divele de acum din România se dau dive doar la TV și că ”prin spate fac alte lucruri, știu ele ce”.

”Lasă, Măruță, că multe se dau dive numai când apar la televizor, dar când nu mai sunt și cred că nu le știe nimeni, pe la spate, fac alte lucruri ca să trăiască, știu ele ce.”, a mai completat Andreea Tonciu, în încheierea apariției sale la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×