Andreea Tonciu nu divorțează! Vedeta a făcut mărturisiri complete!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/05/2018, 11:15
Andreea Tonciu nu divorțează! Vedeta a făcut mărturisiri complete!
Andreea Tonciu nu divorțează

Andreea Tonciu a apărut din nou la TV! Fosta vedetă a ținut să facă lumină în așa zisul scandașl dintre ea și soțul ei și , mai ales, despre zvonurile care privesc divorțul! Bruneta a dezmințit toate zvonurile care au apărut în presă în ultimele zile și a spus că nu are probleme în mariaj, lucru susținut și de soțul ei, care a intervenit pentru prima dată într-o emisiune de televiziune!

“Nu este nimic adevărat din ce s-a scris. Nu ne-am certat. Soțul meu știe că am fost la mare, soțul meu nu a fost la mare, nu m-a îmbrâncit. M-am dus la mare cu prietenele mele, o parte din ele, și cu finele nașei mele. Soțul meu nu a putut să meargă. Sora mea are acum 18 ani și ea și-a dorit să meargă de 1 mai la mare”, a adăugat bruneta.

Andreea Tonciu nu divorțează de soțul gelos

“Sunt foarte supărată. Eu am fost mereu cuminte. Pe mine nu m-a arătat nimeni cu degetul. Eu sunt aceeași Tonciu, eram la fel de cuminte și înainte de mariaj. Am avut numai relații serioase. El nu mi-a interzis să merg la mare, mi-a zis să merg, că el are încredere, știe ce fac. El nu a putut să vină cu mine. Să vadă și sora mea cum este de 1 mai la mare. Soțul meu este gelos pentru că mă iubește foarte mult și știe ce femeie are lângă el. El are foarte mare încredere în mine”, a afirmat Andreea Tonciu.

„Îmi iubesc soția și fac un compromis, chiar dacă nu îmi place să vorbesc la TV. Eu vă spun tot adevărul. Sunt numai speculații, minciuni, m-am săturat. Nu este nimic adevărat. M-a întrebat dacă mergem la mare. I-am zis să meargă și să se distreze. Cu sora ei, cu finele nașei mele, să se distreze. Eu chiar n-am putut. Eu nu m-am dus după ea. Toată lumea știe că eu nu mă cert cu Andreea. Prietenii noștri știu. Nu am pus pe nimeni să o urmărească. Patronii de la cluburile din Mamaia sunt prietenii mei, știu tot ce făcea ea. Dar eu am mare încredere în ea. Mă amuză ce s-a spus. Râdeam, mă amuzam cu ea. Nu au fost probleme în căsnicie. Mai sunt mici certuri, mici discuții, dar eu nu pot să stau certat cu soția mea”, a declarat Daniel Niculescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×