O mai recunoşti?! Ce s-a ales de Andreea Tonciu, după ce soţul i-a interzis să mai apară în public

înFemei frumoase
04/01/2018, 19:00
O mai recunoşti?! Ce s-a ales de Andreea Tonciu, după ce soţul i-a interzis să mai apară în publicGALERIE FOTO

Andreea Tonciu pare prizonieră în propria ei casă! Deşi nu părea că s-a născut bărbatul care s-o ţină în frâu pe Andreea Tonciu, aceasta l-a întâlnit, i-a făcut o fetiţă şi îi va mai aduce pe lume un copil! Fosta vedetă are însă interdicţii clare impuse de Daniel, soţul său!

Bruneta nu are voie să mai apară la TV, nu iese din casă decât cu acordul consoartei, iar la reţelele de socializare are interzis! Focoasa brunetă nu a mai postat nimic pe Internet de luni de zile. Totuşi, Andreea Tonciu face bani în continuare. Are dezlegare la defilările de modă, unde participă doar pentru a încasa onorariul, apoi pleacă fără a bea măcar un pahar de suc!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Tonciu, ce transformare! Cum arată acum

Vedeta a plătit, în anul 2014, 2500 de euro pentru a-şi micşora nasul, însă se pare că au fost bani foarte bine investiţi. Imediat după operaţie, vedeta l-a întâlnit pe Daniel, cu care s-a căsătorit şi cu care pare că are o viaţa frumoasă, chiar daca este plină de interdicţii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×