Andreea Tonciu, de urgență cu fiica la spital!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
08/08/2018, 17:05
Andreea Tonciu, de urgență cu fiica la spital!

Andreea Tonciu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital! Rebecca, micuța vedetei, se află sub tratament. Se pare că fetița ar fi luat un virus de la grădiniță. Bruneta s-a panicat peste măsura, însă medicii au asigurat-o că totul este în regulă.

Vedeta este o mămică foarte atentă și grijulie, așa că imediat a dus-o la spital pe micuță. Din fericire, este vorba doar despre o simplă răceală, însă bruneta s-a temut să nu fie ceva serios, iar fiica ei să sufere.

”Azi-noapte am ajuns la spital şi m-am speriat foarte tare, m-am speriat şi am dus-o la spital. A luat un virus de la grădiniţă. Şi eu răceam des când eram copil. Ştii… cât m-am panicat, ca mămică mă sperii. Este sub tratament acum. O să aibă mama grjă de ea. Rebeca e acasă cu sora mea şi se uită la noi. Mi-au spus la spital că nu e cazul de internare… Pentru Rebeca sunt în stare de orice”, a spus vedeta.

Andreea Tonciu, de urgență cu fiica la spital!

Vedeta s-a panicat extrem de tare când a vazut că micuța se simte rău. Aceasta a dus-o de urgență la spital, iar ceea ce a facut-o să se liniștească au fost spusele medicilor. Doctorii au spus că fetița nu necesită internare, asa că au trimis-o acasă și i-au dat un tratament.
Bruneta se simte cea mai împlinită femeie și nu se sfiește sa-și arate dragostea pentru fiica ei. De când Rebecca a venit pe lume, Andreea Tonciu și-a schimbat total viața.

„Copile drag, eşti soarele meu, aerul meu, comoara mea. Doar pentru că te am, mă simt cea mai bogată femeie din lume! Tu mă faci fericită în fiecare secundă a vieţii mele! Tu eşti speranţa si lumina mea, TE IUBESC!” este unul dintre mesajele adresate micuței.

Relația brunetei cu Daniel Niculescu

Fosta asistentă păcătoasă s-a cununat religios cu Daniel Niculescu după ce s-a născut fetița celor doi. Nași le-au fost Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.
În 2015, vedeta a anunțat că este însărcinată. Chiar la începutul lunii februarie a anului 2016, Tonciu și Daniel au devenit soț și soție, iar pe 8 iunie, Andreea a adus pe lume o fetiță la o clinică privată din București. Cea mică a primit numele de Rebecca Ana-Marria.

Cine este Daniel Niculescu?

După o relație eșuată care a durat șase ani, Andreea Tonciu l-a dat uitări pe Nicolae Mitea și și-a găsit liniștea în brațele lui Daniel Nicolescu. Se pare că vârsta nu este un impediment în relația lor, el fiind mai mic decât ea cu 5 ani. De când l-a cunoscut, bruneta nu s-a mai dezlipit de acesta. Bîrbatul care o face fericită și i-a oferit un copil, este un tânăr afacerist pe care l-a întâlnit din întâmplare.
Daniel Niculescu este fost sportiv de performanță. Acesta a practicat boxul și este un împătimit al sălilor de spor. Acesta a trăit în trecut la Bologna, unde și-a făcut o parte din studii.

Cei doi au decis să-și țină relația mai departe de ochii curioșilor, așa că nu împărtășesc foarte multe lucruri de dinaintea vieții lor împreună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×