Andreea Tonciu, răsfăţată înainte de nuntă! Daniel i-a făcut un cadou pentru care alte femei ar face CRIMĂ

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/02/2016, 14:08
Andreea Tonciu, răsfăţată înainte de nuntă! Daniel i-a făcut un cadou pentru care alte femei ar face CRIMĂ GALERIE FOTO

Andreea Tonciu este, în aceste momente, probabil una dintre cele mai răsfăţate femei din showbiz-ul românesc. Şi spunem asta deoarece, zilele trecute, viitorul ei soţ., Daniel, i-a făcut un cadou pentru viitoarea cununie care valorează zeci de mii de euro.

Andreea Tonciu se poate considera o femeie împlinită. Este însărcinată şi va avea o fetiţă, peste doar câteva zile se căsătoreşte, civil, cu Daniel Niculescu, bărbatul care o răsfaţă cum ştie el mai bine. Iar când spunem răsfăţ ne referim la cadourile extrem de scumpe pe care le primeşte viitoarea mireasă.

Astfel, spun sursele noastre, andreea a avut surpriza, zilele trecute, să primească drept cadou de cuninue, din partea bărbatului pe care îl iubeşte nu una, ci două blănuri de vizon, fiecare în valoare de peste 5.000 de euro. Mai mult decât atât, Daniel i-a spus vedetei că acesta este ”aperitivul” în materie de daruri pentru că, cât de curând, sexy-graviduţa va primi şi o maşină nou nouţă în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Până atunci însă, Andreea are emoţiile pe care, cu siguranţă, le are orice femeie înaintea marelui moment în care va spune ”DA”. ”Am emoţii. Dar şi Daniel are, cred că mai mari ca mine. M-am pregătit pentru cununie, îmi exersez zilnic şi semnătura cu noul nume, cel de Niculescu ca să fiu pregătită în momentul cununiei civile. Normal, mi-am ales şi rochiile, una pentru cununia propriu-zisă, iar alta, roşie, pentru petrecerea de după”, ne-a mărturisit Andreea.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×