Andreea Berecleanu, de partea medicului estetician fals! Ce a zis despre italian

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/02/2019, 15:39
Andreea Berecleanu, de partea medicului estetician fals! Ce a zis despre italian GALERIE FOTO
Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu este de partea medicului fals

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu este de partea medicului estetician fals. Cazul chirurgului italian cu opt clase Matteo Politi, alias Matthew Mode, a revoltat toată țara și a stârnit reacții și în rândul persoanelor publice.

Așadar, prezentatoarea și-a spus opinia despre activitatea falsului medic, în cadrul emisiunii ”Răi Da Buni”, de la Antena Stars. „Omul ăsta a stat foarte mult alături de doctori care l-au tolerat… Este pasionat şi a insistat.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu este de partea medicului estetician fals

Ca parcagiu, era mult mai simplu să fure maşini şi ar fi câştigat bani. Nu este vorba de bani aici. Putea să facă banii mult mai simplu. El este pasionat de ceea ce face, sigur, un escroc, dar este pasionat. A fost tolerat şi a fost lăsat să înveţe de la medici. Dacă eu stau să fac nişte fotografii şi ştiu cum se desfăşoară un act medical, asta nu înseamnă că pot să operez.

Omul ăsta a încercat şi a şi operat”, a spus Andreea Berecleanu la emisiunea”, a spus prezentatoarea principalului jurnal de la știri de la Antena 1. În cele din urmă, aceasta a încheiat prin a menționa că: „…El nu a fost nici măcar asistent medical”. O altă persoană publică ce a vorbit despre cazul șocant a fost și Viorica de la Clejani. Cântăreața i-a luat apărarea și a declarat că și-ar face și intervenții fără nicio teamă la el.

Viorica de la Clejani: ”Lăsați omul în pace!”

”Hai, mă, lăsați omul în pace, că mă doare capul de când mă uit la televizor. Băi, ca și în toate meseriile, există unii care sunt «profesioniști», cu ștampilă cu tot și ăia care nu știu nimic! Apropo, să nu-i faceți nimic până după Paște pentru că eu vreau să intru în revizie și la el direct mă duc. Lasă, că are talent! Omul, dacă a făcut practică… Că degeaba tot înveți, dacă nu ești bun la practică.

Andreea Berecleanu, de partea medicului estetician fals! Ce a zis despre italian
Meidul fals a fost reținut preventiv

Pe bune acum, ce aveți cu omul? (…) Păi, și dacă era parcagiu și știa omul să opereze? Care e problema? Eu m-aș duce, frate! Că ceilalți cu ștampile sunt ocupați. E țara plină. Sunt cabinetele pline! (…) Omul are experiență. Nu, că în cabinete nu mai am loc. Vreau să-mi scot gușa. Până după Paște, e full, frate! Abia am găsit și eu o programare”, a declarat cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×