Viorica de la Clejani vrea să se opereze la medicul fals. Îi ia apărarea lui Matteo Politi

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 18:37
Viorica de la Clejani vrea să se opereze la medicul fals. Îi ia apărarea lui Matteo Politi
Viorica de la Clejani îl apară pe Matteo Politi! Ce susține artista?

Viorica de la Clejani este de partea medicului fals Matteo Politi! Incredibil, dar pur mioritic! Cunoscuta cântăreață face declarații uimitoare în cazul controversat al italianului care s-a jucat de-a doctorul în domeniul medical din România cu ajutorul unor acte false.

Se pare că singurele care îi sunt alături lui Matthew Mode sunt Viorica de la Clejani și iubita lui. Jumătatea italianului susține faptul că el este medic și că nimic din ce s-a demonstrat zilele acestea nu este adevărat. Viorica de la Clejani plusează spre inconștiență și este dispusă să-și facă o intervenție de ordin estetic la Matteo Politi, dacă se rezolvă situația lui!

Viorica de la Clejani, de partea medicului fals Matteo Politi!

Iubita cântăreață consideră că medicul fals nu a făcut nicio greșeală imensă, doar că a… „furat” – de fapt ghilimelele nu-și au rostul, omul chiar a furat! –  meserie și a practicat-o. „Dăcât atât!” Ghilimelele sunt, de data asta obligatorii… Artista susține că Matteo Politi are talent și experiență și că se descurcă mai bine decât unii medici cu studii, dar fără talent, în punerea în practică a procedurilor învățate în mulți ani de studiu. În plus, spune ea, „omul are experiență”.

Viorica de la Clejani îl apară pe Matteo Politi
Viorica de la Clejani îl apară pe Matteo Politi

„Hai, mă, lăsați omul în pace, că mă doare capul de când mă uit la televizor. Băi, ca și în toate meseriile, există unii care sunt «profesioniști», cu ștampilă cu tot și ăia care nu știu nimic! Apropo, să nu-i faceți nimic până după Paște pentru că eu vreau să intru în revizie și la el direct mă duc. Lasă, că are talent! Omul, dacă a făcut practică… Că degeaba tot înveți, dacă nu ești bun la practică. Pe bune acum, ce aveți cu omul? (…) Păi, și dacă era parcagiu și știa omul să opereze? Care e problema? Eu m-aș duce, frate! Că ceilalți cu ștampile sunt ocupați. E țara plină. Sunt cabinetele pline! (…) Omul are experiență. Nu, că în cabinete nu mai am loc. Vreau să-mi scot gușa. Până după Paște, e full, frate! Abia am găsit și eu o programare”, a spus Viorica de la Clejani despre medicul fals, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Până una-alta, indiferent de susținerea neașteptată din partea cântăreței din Clejani, procurorii au cerut arestarea falsului medic italian Matteo Politi, care oricum și-a petrecut noaptea precedentă după gratii, după ce a fost reținut în apropierea graniței de vest, într-un tren cu destinația Budapesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×