Cine e iubita medicului fals Matteo Politi și ce a declarat despre dosarul în care e cercetat acesta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 15:10
Cine e iubita medicului fals Matteo Politi și ce a declarat despre dosarul în care e cercetat acesta GALERIE FOTO
Ce spune iubita lui Matteo Politi despre situația controversată?

Cine este iubita medicului fals Matteo Polini și cum explică înșelătoria fără precedent? Femeia a venit în cursul zilei de joi la Parchetul Capitalei de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Pe tânără o cheamă Ioana și susține că nimic din ce se spune în privința cazului incredibil de crezut a lui Matteo Politi nu ar fi adevărat.

De asemenea, la Parchetul Capitalei urmează să fie adus cel care activa în domeniul medical drept Matthew Mode pentru propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.  Ce spune iubita lui Matteo Politi despre cazul de necrezut?

Cine este iubita lui Matteo Politi, medicul fals? Ce a declarat despre dosarul în care este cercetat medicul fals?

Iubita medicului fals Matteo Politi s-a prezentat la Parchetul Capitalei în cursul zilei de joi, după ce cu o zi în urmă, escrocul Matteo Politi a fost dus la Secția 4 de Poliție din București. Medicul fals a fost audiat timp de 4 ore de către oamenii legii. Acesta a iești încătușat din sediul Poliției, fiid acuzat de înșelăciune. Tânăra care îl susține în momentele critice este chiar iubita lui, care a a declarat la XNS câteva lucruri care au uimit pe toată lumea prezentă din platou, dar și pe Adina Alberts, care era în diret prin transmisiune telefonică.

Iubita lui Matteo Politi susține că nimic nu este adevărat!
Iubita lui Matteo Politi susține că nimic nu este adevărat!

„El este doctor, ar trebui să se verifice mai bine. Are toate diplomele în original. O să organizăm o conferinţă în care vom demonstra că domnul doctor Mathew Mode are toate documentele necesare pentru a i se recunoaşte diploma. Sunt documentele oficiale, pe care nu le putem prezenta încă, fără acordul avocaţilor. El a început studiile în Statele Unite ale Americii, a continuat studiile, de asemenea, în Pristina şi sunt recunoscute. Are, de asemenea, cursuri de medicină estetică făcute în Spania, în Marea Britanie, şi în alte ţări”, a declarat iubita lui Matteo Politi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×