Medicul italian fals a încercat să fugă din România. Metteo Politi, prins la graniță

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
06/02/2019, 11:03
Medicul italian fals a încercat să fugă din România. Metteo Politi, prins la granițăGALERIE FOTO
Matteo Polini a încercat să fugă din România! Bărbatul a fost prins la graniță

Italianul Matteo Politi care a fost prins activând în domeniul medical cu ajutorul unei diplome false a încercat să fugă din România. Medicul fals se pare că s-ar fi speriat foate tare după ce a fost demascat de asistentele unui spital unde urma să opereze, astfel că a decis să fugă rapid din țară, pentru a nu fi pus față în față cu acuzațiile dure și viitoarea pedeapsă.Din păcate pentru acesta, a fost prins chiar la graniță. Matteo Politi a reușit să opereze cu o diplomă falsă de medic și cu un CV exemplar, tot fals.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal după ce Colegiul Medicilor din Capitală a depus o plângere după ce chirurgul fals a efectuat operații în România. Jurnaliștii de la Libertatea au scris că Matteo Politi a activat timp de un an de zile ca medic de chirurgie plastică. Italianul a lucrat la 5 clinici renumite din București sub numele Mattew Mode. Acesta are doar 8 clase absolvite, iar în 2011 a primit o sentință de un an și jumătate în Italia, după ce a pretins că este medic, profitând că are același nume cu un doctor cardiolog cu reputație.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Medicul fals Matteo Polini a fost prins la graniță, încercând să fugă din România!

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.
Medicul fals italian, prins la graniță, după ce a încercat să fugă de acuzațiile din România!
Medicul fals italian, prins la graniță, după ce a încercat să fugă de acuzațiile din România!
În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune. Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, potrivit unui comunicat
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×