Medicul italian fals a încercat să fugă din România. Metteo Politi, prins la graniță

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 11:03
Medicul italian fals a încercat să fugă din România. Metteo Politi, prins la graniță GALERIE FOTO
Matteo Polini a încercat să fugă din România! Bărbatul a fost prins la graniță

Italianul Matteo Politi care a fost prins activând în domeniul medical cu ajutorul unei diplome false a încercat să fugă din România. Medicul fals se pare că s-ar fi speriat foate tare după ce a fost demascat de asistentele unui spital unde urma să opereze, astfel că a decis să fugă rapid din țară, pentru a nu fi pus față în față cu acuzațiile dure și viitoarea pedeapsă.Din păcate pentru acesta, a fost prins chiar la graniță. Matteo Politi a reușit să opereze cu o diplomă falsă de medic și cu un CV exemplar, tot fals.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a deschis un dosar penal după ce Colegiul Medicilor din Capitală a depus o plângere după ce chirurgul fals a efectuat operații în România. Jurnaliștii de la Libertatea au scris că Matteo Politi a activat timp de un an de zile ca medic de chirurgie plastică. Italianul a lucrat la 5 clinici renumite din București sub numele Mattew Mode. Acesta are doar 8 clase absolvite, iar în 2011 a primit o sentință de un an și jumătate în Italia, după ce a pretins că este medic, profitând că are același nume cu un doctor cardiolog cu reputație.

Medicul fals Matteo Polini a fost prins la graniță, încercând să fugă din România!

„În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.
Medicul fals italian, prins la graniță, după ce a încercat să fugă de acuzațiile din România!
Medicul fals italian, prins la graniță, după ce a încercat să fugă de acuzațiile din România!
În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune. Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”, potrivit unui comunicat
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×