Anca Pop, destin asemănător cu cel al Mădălinei Manole. Depresia, adevăratul motiv al morții artistei

Victor Anghel   
în Stiri mondene
22/12/2018, 09:37
Anca Pop, destin asemănător cu cel al Mădălinei Manole. Depresia, adevăratul motiv al morții artistei GALERIE FOTO
Anca Pop, destin asemănător cu cel al Mădălinei Manole. Depresia, adevăratul motiv al morții artistei

Viorel Pop a făcut primele declarații în cazul cântăreței Anca Pop, care a murit în urmă cu aproape o săptămână într-un accident tragic de mașină. Cunoscutul clarvăzător a dezvăluit că aceasta avea pe suflet unele supărări legate de viața profesională și că nici relația de iubire pe care o avea cu Ardeja Fraga nu ar fi fost prea roz. Anumite amănunte i-au făcut pe mulți dintre români să vadă asemănări între destinul Ancăi Pop și al regretatei artiste Mădălina Manole.

„Sincer să fiu, nu aș vedea o sinucidere – poate gândesc unii că avea de gând să renunțe la viață. Mai mult aș putea să o numesc, nu pe oboseală, că era foarte distrasă, era veselă, era foarte bucuroasă când a plecat la drumul acesta. În schimb, ori a fost orbită de altă mașină din sens invers sau un moment de neatenție. Asta văd în momentul respectiv.

Puțin neliniștită, puțin neliniștită era… ca un fel de supărare, furie, cam așa am văzut. Avea o nemulțumire, uite, nu s-a întâmplat ceva, nu știu ce proiecte avea. Și legat de profesional mai mult.”, a declarat Viorel Pop în cadrul emisiunii „Agenți VIP”.

Anca Pop, destin asemănător cu cel al Mădălinei Manole

Viorel Pop a mărturisit că Anca Pop nu era fericită în relația pe care o avea cu iubita ei, Ardeja Fraga. Clarvăzătorul vedetelor nu a dorit să comenteze acest subiect sensibil.

„Nu mă iau după alții, avea chiar foarte mult chef de viață, orientarea nu mă interesează. Mă abțin (n.r.: răspunsul când a fost întrebat: «Cum vezi relația ei cu iubita ei? Pentru că eu am ascultat declarațiile pe care le-a dat, ceea ce nu am simțit în această intervenție este sentimentul, durerea, că iubirea vieții ei a avut un accident fulgerător»). Nu, nu (n.r: «Ea era fericită sau nu era fericită cu persoană?» ). Nu, ea a avut mai multe supărări, mai mult supărări în interiorul ei. Persoana avea un suflet extraordinar, iubea pe toată lumea, avea un suflet cald și ea urmărea tot timpul să obțină evoluție spirituală. (…). Ea lupta pentru evoluție spirtuală, nu pentru altceva.”, a declarat Viorel Pop în cadrul aceluiași interviu.

Mădălina Manole a murit chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Anca Pop s-a înecat duminica trecută, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre.

Pe de altă parte însă, există indicii care arată că artista Anca Pop s-ar fi sinucis, deși familia ei neagă cu vehemență acest lucru. Cântăreața româno-canadiancă a fost înmormântată pe malul Dunării, la câțiva metri distanță de locul în care și-a dat ultima suflare. De altfel, au spus rudele sale, aceasta a fost ultima ei dorință: Anca Pop adora fluviul care traversează țara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×