Anamaria Prodan a dezmințit zvonurile despre divorț: „Nu mă lasă soțul să pun poze”

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
07/12/2018, 15:28
Anamaria Prodan a dezmințit zvonurile despre divorț: „Nu mă lasă soțul să pun poze” GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a dezmințit zvonurile despre divorțul de Laurenţiu Reghecampf. Cei doi zâmbesc, mai fericiţi ca niciodată

Anamaria Prodan a fost întrebată despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi a dezminţit zvonurile privind o eventuală despărţire de fostul antrenor de la Steaua, spunând că are „cel mai frumos bărbat de pe pământ”.

Aceasta a mărturisit că s-a mutat în Dubai, iar copiii săi au fost înscrişi la şcoală în Emirate. Prodanca va face însă sărbătorile de iarnă acasă la Snagov, acolo unde vrea să se bucure de linişte, după care va reveni la noul său domiciliu:

Anamaria Prodan a dezmințit zvonurile despre divorț

„Nu stiu, va întreb pe voi! Ce divorț? Sunt o femeie de carieră. Noi muncim, fiecare își vede de treaba lui, când ne vedem ne vedem. Copiii sunt la școală în Dubai, aseară m-am întors de acolo. Noi locuim în Dubai.

Eu sunt obișnuită așa, ca toată lumea să își vadă de viață și când ne iubim ne iubim. Nu o să vă dezamăgesc niciodată. Sărbătorile vreau să le fac acasă, la Snagov, nu vreau să văd pe nimeni. Copiii mei sunt mari, credeți că vor să mai facă sărbătorile cu mama?” a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Prodanca: „Nu am pe cine să impresionez”

Prodanca a fost întrebată apoi despre imaginile pe care le postează în spaţiul virtual şi a glumit atunci când a venit vorba de pozele cu Reghe: „Nu mă lasă soțul să pun poze pentru că lumea e foarte rea! Nu am pe cine să impresionez, dacă pozez sexy, pentru că am cel mai frumos bărbat de pe pământ”, a încheiat Anamaria Prodan.

Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf se bucură de soare, în Dubai
Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf se bucură de soare, în Dubai

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt căsătoriţi de pe 14 iunie 2008 cu Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au împreună un băieţel, pe Laurenţiu Jr, alintat de familie „Bebeto”. Anamaria mai are două fete dintr-o căsătorie anterioară, Rebecca (n.1999) și Sarah (n.2000), în timp ce Reghecampf mai are un băiat, pe nume Luca.

Laurenţiu Reghecampf a activat la Al Wahda, după plecarea de la FCSB, iar acum aşteaptă să-şi rezilizeze angajamentul cu aceştia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×