Mariana încă își plânge fiica pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
10/07/2018, 12:41
Mariana încă își plânge fiica pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf! GALERIE FOTO
Mariana Reghecapf isi plange fiica, dupa 20 de ani

Prima soție a lui Laurențiu Reghecampf încă nu și-a revenit complet, după moartea fiicei sale! Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la trecerea la cele sfinte ale fetitei, femeia nu si-o poate scoate din suflet. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Reghe a fost însurat cu Mariana, înainte de căsnicia cu Anamaria Prodan, prima soție dăruindu-i o fiica, pe Ana Lisa, și un băiat, pe Luca. Din păcate, Ana Lisa a murit la doar 1 an și 3 luni, din cauza unei malformații la inimă.

Citește și Galerie foto. Ea este tânăra care l-a cucerit pe fiul lui Laurenţiu Reghecampf. Luca e topit după ea 

Citește și Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de euro de la Reghecampf! FOTO 

Mariana Reghecapf își plânge fiica, la 20 de ani de la moartea micuței

Chiar dacă Mariana și-a refăcut viața în Germania, acolo unde locuiește alături de actualul soț și de Luca Reghecampf, nu și-a vindecat rănile și citește povestiri ale altor mame care și-au pierdut copiii, ce își fac publice dramele. ”Când vorbeşti despre moartea copilului tău nu potoleşti durerea, dar o laşi să iasă din tine şi te aduni de jos, cu greu, în timp, până îţi stau toate oasele la un loc şi deschizi ochii către viaţă fără să o mai înjuri printre dinţi. E greu, da, e al naibii de greu, dar n-ai prea multe opţiuni şi dacă nu poţi să alegi de fiecare dată ce îţi pune viaţa în cârcă, poţi măcar să alegi ce faci cu asta. Stai la pământ sau te ridici cu ochii spre ceruri”, sunt cuvintele unei mame, care au emotionat-o pe Mariana.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×