Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de euro de la Reghecampf! FOTO

Ionuţ Cataramă  
înMonden
14/02/2017, 18:46
Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de euro de la Reghecampf! FOTOGALERIE FOTO

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de euro. Impresarul sportiv se poate declara cea mai răsfăţată femeie de Ziua Îndrăgostiţilor. Soţul ei, antrenorul Laurenţiu Reghecampf, a avut grijă să marcheze sărbătoarea aşa cum se cuvine, direct proporţional cu iubirea lui, dar şi cu nivelul de trai al familiei.

Anamaria Prodan nu va uita prea curând ziua de Sfântul Valentin de anul acesta. Aceasta şi-a primit darul de la soţul ei cu chiote de bucurie. Reghe nu i-a dat nici flori, nici bijuterii cu diamante, ci o bijuterie cu patru roţi. Aseară, Prodanca a fost invitată în faţa casei unde o aştepta o limuzină, un superb Mercedes S Klase, negru, de 200.000 de euro. O maşină pe care Anamaria şi-o dorea mult, în ciuda faptului că mai avea una, aproape identică în garaj. Astfel, colecţia ei de maşini care mai cuprinde un Rolls şi un Porsche a fost înnobilată de un nou exemplar pe măsura valorii ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citeşte mai mult pe libertatea

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×