Anamaria Prodan, în Dubai, în vizită la Reghecampf! Cum s-a fotografiat

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
23/11/2018, 13:20
Anamaria Prodan, în Dubai, în vizită la Reghecampf! Cum s-a fotografiat GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a fost în vizită la Reghecampf, în Dubai

Anamaria Prodan şi-a făcut timp şi a mers în Dubai, în vizită la soţul său, Laurenţiu Reghecampf. După ce a plecat de la Steaua, Reghe este antrenor la Al Wahda şi nu îşi mai poate petrece la fel de mult timp alături de familie, aşa cum o făcea înainte. De aceea, Prodanca îl vizitează pe acesta ori de câte ori poate, iar de această dată a ţinut să se şi relaxeze şi a mers la plajă.

Anamaria Prodan s-a fotografiat în ţinute sexy, aşa cum ne-a obişnuit, şi a postat pe Instagram o fotografie cu un halat inedit, negru, cu dantelă. Pe acesta şi-a inscripţionat „Anamaria Prodan Reghecampf”.

Anamaria Prodan, în Dubai, în vizită la Reghecampf

Fanii vedetei au fost uluiţi de ţinute pe care Anamaria Prodan a afişat-o şi au lăsat numeroase comentarii şi aprecieri: „Preferata mea! Respect Maxim”, „Wow! Eşti superbă”, „O superbitate de femeie!”, „Halațelul este modelul cu fund bombat frumos”, sunt doar câteva dintre laudele cu care oamenii din spaţiul virtual au copleşit-o pe Prodanca.

Anamaria Prodan s-a fotografiat şi la o terasă din Dubai. Vedeta la o cafea
Anamaria Prodan s-a fotografiat şi la o terasă din Dubai

Recent, Prodanca a fost premiată, câştigând premiul de excelenţă în impresariat şi management în 2018: „?♥️?Felicitări! Cea mai bună! O femeie specială!???”, „Ana… tu ce studii ai? Te admir mult! Ești puternică și luptătoare! Bravo ?”Ești cea mai bună! Te iubesc!”, au fost reacţiile fanilor după ce Anamaria Prodan a postat mai multe poze de la Gala Excelenței în mediul online, acolo unde este urmărită de o mulţime de oameni.

Anamaria Prodan Reghecampf este căsătorită din 14 iunie 2008 cu Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor la Steaua, în acest moment la Al Wahda, şi are împreună cu acesta un băieţel, pe Laurenţiu Jr, alintat de apropiaţi „Bebeto”. Prodanca mai are două fete dintr-o căsătorie anterioară, Rebecca (n.1999) și Sarah (n.2000), în timp ce Reghe mai are un băiat, pe nume Luca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×