Anamaria Prodan a câștigat premiul de excelență în impresariat și management 2018

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/11/2018, 13:52
Anamaria Prodan a câștigat premiul de excelență în impresariat și management 2018 GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a căştigat joi, 8 noiembrie 2018, premiul “Regina fotbalului românesc – excelență în impresariat și management sportiv”!

Anamaria Prodan, cunoscută și în lumea fotbalului, a avut o apariție uimitoare la Gala Performanție și Excelenței, unde a căștigat premiul de excelență în impresariat și management sportiv. Ziua de 8 noiembrie 2018 a adus un premiu greu pentru cariera Aneimaria Prodan Reghecampf.

Aceasta a ales să poarte pentru această seara importantă o rochie, fără sutien, foarte elegantă, care îi pune în evidență formele pentru care lucrează din greu la sala de forțe.

Anamaria Prodan, premiul de excelență în impesariat și management

Anamaria Prodan Reghecampf a strălucit la Gala Performanței și Excelenței 2018! Aceasta și-a pregătit minuțios vestimentația, coafura și machiajul, motiv ce i-a adus multe complimente pe rețelele de socializare din partea fanilor.

Anamaria Prodan Reghecamph a căştigat joi, 8 noiembrie 2018, trofeul “Regina fotbalului românesc – excelență în impresariat și management sportiv”
Anamaria Prodan Reghecampf a căştigat joi, 8 noiembrie 2018, trofeul “Regina fotbalului românesc – excelență în impresariat și management sportiv”

La această gală au participat multe alte nume cunoscute ale showbiz-ului românesc, precum și: Cătălin Botezatu, Ilie Năstase, Ilinca Vandici și Tuncay Ozturk. „Felicitari❤️❤️❤️te admir si pe tine si pe domnul Botezatu!”, „Machiaj nereusit!”,

Premiul Aneimaria Prodan Reghecampf căştigat la Gala Performanţei şi Excelenţei 2018
Premiul Aneimaria Prodan Reghecampf căştigat la Gala Performanţei şi Excelenţei 2018

„?♥️?Felicitari!Cea mai buna!O femeie speciala!???”, „Ana..tu ce studii ai? Te admir mult! Ești puternică și luptătoare! Bravo ?”Ești cea mai bună! Te iubesc!”, au fost unele din primele comentarii apărute la pozele de la Gala Excelenței urcate de Anamaria Prodan în mediul online.

Anamaria Prodan Reghecampf, apariţie uimitoare la Gala Performanţei şi Excelenţei 2018!
Anamaria Prodan Reghecampf, apariţie uimitoare la Gala Performanţei şi Excelenţei 2018!

Anamaria Proda, titlu de Regina fotbalului românesc

Anamaria Prodan Reghecampf se poate lăuda de acum înainte cu titulatura oficială de Regina fotbalului românesc. Ieri, 8 noiembrie 2018, vedeta a primit trofeul “Regina fotbalului românesc – excelență în impresariat și management sportiv”, în cadrul Galei Performanţei şi Excelenţei 2018.

Anamaria Prodan la Gala Performanție și Excelenței 2018
Anamaria Prodan la Gala Performanție și Excelenței 2018

Prezentatorul Galei Performanţei şi Excelenţei 2018 este Filip George, vedetă în televiziune şi radio. Gala s-a prezentat în cadrul Ambasad’Or Events & Leisure, în ziua de joi, 8 noiembrie 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×