Primele imagini cu Anamaria Prodan, după ce a fost externată! Cum arată soția lui Reghe

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/11/2018, 13:10
Primele imagini cu Anamaria Prodan, după ce a fost externată! Cum arată soția lui Reghe GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a postat o fotografie în mediul online după ce a fost externată

Din păcate, Anamaria Prodan a ajuns la spital zilele trecute, dar iată că vedeta și-a revenit și s-a fotografiat pentru a le arăta fanilor săi că starea de rău a trecut. Cunoscuta impresară avea tensiunea foarte mare și abia mai putea scoate o vorbă, astfel că a trebuit să apeleze la serviciul de ambulanță.

Medicii au sosit rapid la locul în care se afla vedeta, și i-au acordat îngrijiri medicale. Anamaria Prodan și-a revenit destul de repede, semn că nu a fost vorba de ceva serios. Aceasta are grijă ca prietenii virtuali să afle pas cu pas ce face și cum se simte, astfel că le dă des vești despre ea: „Eu nu sunt fragilă ca o floare, sunt fragilă ca o bombă”, a fost mesajul Aneimaria Prodan pe site-urile de socializare după externare.

Anamaria Prodan, imagini după externare

Din păcate, impresara a avut parte de un moment sensibil zilele acestea, când a acuzat câteva stări de rău ce au sfârșit prin îngrijirile medicilor. Acesteia se pare că i s-ar fi făcut rău chiar în mașină în drum spre clinică, conform medicilor. “Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală!

 Prima imagine postată în mediul onlien de Anamaria Prodan Reghecampf, după externare
Prima imagine postată în mediul onlien de Anamaria Prodan Reghecampf, după externare

Era transfigurată. Arată cumplit. Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea.

O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”,   au declarat medicii pentru spynews.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×