Prima reacție a lui Reghe, după ce a aflat că Anamaria Prodan a fost internată de urgență în spital

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 09:48
Prima reacție a lui Reghe, după ce a aflat că Anamaria Prodan a fost internată de urgență în spital GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Iată prima reacție a lui Reghe, după ce a aflat că Anamaria Prodan a fost internată de urgență la spital! Pe scurt, ieri, 1 noiembrie, impresarei i s-a făcut rău. Conform viva.ro, vedeta a ajuns în noaptea trecută la o unitate spitalicească, în jurul orei 23:30. Potrivit informațiilor din presă, aceasta ar fi vrut să ajungă pe picioarele ei la spital, însă starea în care se afla nu o ajuta deloc, astfel că, a sunat la 112 pentru ajutor. Când autosanitara a ajuns la fața locului, medicii au decis să o transporte imediat la spital. Cu mai multe detalii despre acel moment a venit o sursă de la Spitalul de Urgență din București. ”Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură și nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din mașina personală! Era transfigurată. Arată cumplit”, a declarat o sursă din clinică”.

Totodată, aceasta a povestit cum arăta vedeta în episoadele grele prin care a trecut. ” Era slăbită și de nerecunoscut, cu părul despletit și în trening de casă! Era pregătită, așa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a facut rău, s-a speriat și a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare și abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat și a dus-o la la etaj să nu o vadă lumea și apoi să o stabilizeze”, a completat o sursă de la Spitalul de Urgență din Capitală.

Prima reacție a lui Reghe, după ce Anamaria Prodan a fost internată de urgență la spital. ”Laur a fost temrinat!”

Reactie laur reghe după ce anamaria a fost internata la spital
Laurențiu Reghecampf, în timp ce dădea un interviu

La cele întâmplate s-a adăugat și îngrijorarea soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul, fiind plecat din țară, s-a panicat atunci când a primit vești din România legate de starea de sănătate a Anamariei. O persoană apropiată familiei Reghecampf a dezvăluit răspunsul sportivului. ”În clipa în care a primit un telefon din România și i s-a spus că Anamaria Prodan a ajuns la spital, Laur a fost terminat! Imediat, s-a interesat de primul zbor spre țară și l-a lăsat pe secundul său să conducă antrenamentele echipei! Nu știa ce să mai facă și pe cine să mai întrebe de situația medicală a soției”, a povestit un apropiat la familie.

De altfel, apropiatul familie a confirmat că  Reghe este acum liniștit, dat fiind faptul că a auzit-o pe Anamaria confirmându-i că se simte bine. ”Doar atunci când a luat legătura cu ea, s-a mai liniștit! În plus, agenta FIFA i-a spus că nu este cazul să se întoarcă în București, pentru că starea sa este stabilă și va mai rămâne la clinică doar o zi”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×