Anamaria Prodan a pus capăt zvonurilor despre divorțul ei de Reghe!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/11/2018, 15:00
Anamaria Prodan a pus capăt zvonurilor despre divorțul ei de Reghe! GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Anamaria Prodan și Reghecampf

Anamaria Prodan a pus capăt zvonurilor despre posibilul ei divorț de Reghe. În ultima vreme, presa românească a tot scris despre un posibil divorț al unuia dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Toate au pornit din cauza distanței care îi desparte, amândoi fiind foarte ocupați. Însă, după toate articolele și întrebările care-i aveau ca protagoniști, impresata a vrut să încheie orice zvon despre despărțirea celor doi, postând pe o rețea de socializare o imagine alături de soțul ei.  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au fotografiat unul lângă altul, cei doi părând foarte fericiți.

Acțiunea impresarei a încheiat orice zvon legat de sfârșitul relațiiei lor. Și, în pofida faptului că distanța i-ar putea duce la despărțire, din cauza carierei, cei doi au grijă de iubirea lor, fiind împreună, contrat împrejurărilor. Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a inserat, în descrierea fotografiei, un mesaj care, probabil, le e și motto. ”Împreună. Puternici. Despre dragoste și viață”, a scris impresara.

Anamaria Prodan a pus capăt zvonurilor despre divorțul ei de Reghecampf!

anamaria prodan a pus capat zvonurilor legate de divortul ei de reghe
Fotografia care a pus capăt zvonurilor despre divorțul Anamariei de Reghe

Totodată, se pare că nu numai cei doi se văd puternici împreună, ci și admiratorii lor. Aceștia, imediat cum poza a fost urcată pe internet, au comentat necontenit. Iată câteva comentarii: ”Ana, ești demențial de frumoasă/ Frumoșilor/Superbi, vă pup și așa să faceți o poză când veți fi bătrânei. Să vedeți că nu va fi nicio diferență. Doar anii și fizicul puțin schimbat. În rest, viața voastră frumoasă și iubirea maximă vor fi aceleași și mă bucur enorm pentru voi. Loveee/ Viață de miere să aveți veșnic!!/Frumos cuplu!!/Ești superbă!”, au spus fanii cuplului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×