Amalia Nastase s-a ingrasat cu 30 de kilograme! “Nu mai suport sa fiu grasa”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/03/2019, 19:54
Amalia Nastase s-a ingrasat cu 30 de kilograme! “Nu mai suport sa fiu grasa” GALERIE FOTO
Amalia Nastase s-a ingrasat cu 30 de kilograme

Amalia Năstase s-a îngrășat cu 30 de kilograme, în consecință, a luat atitudine, iar acum este deja în proces de slăbire, spunând că ”nu mai suportă să fie grasă”. După ce a devenit a treia oară mamă, fostei soții a tenismanului Ilie Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară, iar corpul său nu mai e de mult conform dorințelor ei. De asemenea, ceea ce a făcut-o să ia această decizie nu au fost numai kilogramele în plus, ci și criticile primite.

Amalia Năstase s-a îngrășat cu 30 de kilograme

Ca demersul să aibă o greutate și mai mare, a hotărât să pună punct de start data de 8 martie, ziua în care femeile se simt cele mai frumoase, iubire și dorite de partenerii lor. Fiind o persoană publică, mulți au fost interesați de procesul prin care trece, astfel că a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care explică de ce a ajuns să acumuleze atâtea kilograme, dar și ce o ajută să slăbească. „Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză.

Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară. Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute. Iar cu fiecare dietă nereuşită, foamea venită din frustrare era şi mai mare.

Amalia Nastase s-a ingrasat cu 30 de kilograme! “Nu mai suport sa fiu grasa”
Vedeta a luat atitudine, căci dorește să ajungă repede la silueta de odinioară

Dieta: o linguriță de ulei de cocos și un shake integratori alimentari pe post de mic dejun și cină

Doctorii la care mergeam îmi spuneau fie că “aia e, vârsta, nu aveţi ce să faceţi ca să fiţi ca înainte”, fie că operaţia de tăiere a stomacului ar fi singura soluţie. Am exclus vehement o intervenţie foarte la modă în ultimul timp despre care am o părere extrem de rezervată când le este făcută persoanelor ce nu suferă de obezitate morbidă. Iar resemnarea nu a fost niciodată pentru mine o opţiune.

Amalia Nastase s-a ingrasat cu 30 de kilograme! “Nu mai suport sa fiu grasa”
Amalia Năstase este deja la regim, unul personalizat, care o va ajuta să slăbească atât cât își dorește

Aşa că azi am hotărât, cu ajutorul unor oameni care au la activ schimbarea a sute de vieţi, să încerc să schimb ce alţii consideră că nu se poate schimba”, a scris Amalia. Iar secretul dietei sale este: ”Am început dieta personalizată cu o linguriţă de ulei de cocos şi un shake cu integratori alimentari, care îmi vor ţine loc de mic dejun şi cină, pentru 28 de zile”, a explicat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×