Cum își alintă Ilie Năstase iubita! I-a cumpărat un cadou pompos și i-a făcut o declarație de dragoste în public

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
09/03/2019, 19:50
Cum își alintă Ilie Năstase iubita! I-a cumpărat un cadou pompos și i-a făcut o declarație de dragoste în public GALERIE FOTO
Ilie Nastase a rasfatat-o pe Ioana Simion cu un cadou frumos, de 8 martie

Fostul tenisman Ilie Năstase iubește din nou și nu se sfiește s-o arate! Ultima dovadă de iubire a postat-o chiar pe Facebook și este viu colorată, iar destinatarul este chiar iubita lui, Ioana Simion. Fosta glorie a tenisului mondial i-a cumpărat un buchet mare de flori parteneriei sale de viață, de Ziua Femeii!

Ilie Năstase i-a cumpărat iubitei sale un imens buchet de trandafiri, de Ziua Femeii

„Pentru iubita mea Lela ! La mulți ani!”, este mesajul postat de Ilie Năstase pe Facebook, alături de fotografia cu buchetul imens de flori, pe care probabil a cheltuit o mică avere, deoarece era compus din foarte mulți trandafiri galbeni.

Ilie Năstase, ân vârstă de 72 de ani, se are că se însoară din nou! Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, a fost cerută în căsătorie de marele tenismen și a acceptat să devină d-na Năstase.

Iline Nastase i-a oferit drept cadou Ioanei Simion un superb buchet de trandafiri galbeni

Ioana Simion a acceptat să se mărite cu Iie Năstase, dar nu vrea să se mute la București

„Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, spunea iubita lui Ilie Năstase.

Se pare că Ilie Năstase o răsfață pe frumoasa brunetă de câte ori are ocazia. Presa a scris că i-a oferit deja inelul de logondă care ar fi costat nu mai puțin de 15 mii de euro! Cei doi au refuzat să comenteze inițial, apoi au negat zvonul!

„Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat.

Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a prezizat Ilie Năstase pentru Agenția Vip.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×