Cine e Ioana Simion, viitoarea soție a lui Ilie Năstase. Cea de-a 4!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/01/2019, 10:36
Cine e Ioana Simion, viitoarea soție a lui Ilie Năstase. Cea de-a 4! GALERIE FOTO

Ioana Simion, logodnica lui Ilie Năstate, este o focoasă constănțeancă care i-a furat inima faimosului tenismen. Ioana ar fi primit un inel de logodnă de 15.000 de euro, dar Ilie Năstase a dezmințit acest zvon și a spus că nu există așa ceva.

Nasty a fost căsătorit timp de opt ani cu Brigitte Sfăt, iar acum este extrem de hotărât să își refacă viața alături de Ioana Simion.„Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a dezvăluit Ilie Năstase.

Ioana Simion, viitoarea soție a lui Ilie Năstase. Cea de-a 4!

Ilie Năstase se va căsători cu Ioana Simion, o tânără femeie care în trecut a mai avut un iubit celebru. Nick Rădoi, miliardarul român cu cetățenie americană, a avut o relație cu actuala iubită a lui Năstase. Simona ar fi extrem de răsfățată de Ilie și ar fi primit un inel de logodnă în valoare de 15.000 de euro.

„Nu există inelul de 15.000 de euro, asta e o invenţie a unui domn sau nu pot să-i spun domn, pentru că eu nu am declarat aşa ceva. Când o să fie momentul şi o să ne luăm serios, o să fie şi inelul, pentru că e normal. E o nebunie, dar nu ştie cine bagă zvonurile astea neadevărate. Eu m-am grăbit să spun asta, dar nu e adevărat.

Prea devreme am făcut declaraţia, dar aşa am simţit în momentul acela. Nu trebuie să avem o dată exactă când o să ne unim împreună. E doar în sufletul meu. Aşa simt eu, că este ultima parteneră din viaţa mea. Poate că am dat declaraţia mai uşor, dar e foarte serioasă. Ce simt eu, îi propun ei. Dacă ne simţit bine amândoi, ne decidem să o facem”, a spus Ilie Năstase la Agenția Vip.

Ilie Năstase (72) se însoară pentru a 4a oară! Ioana Simion (43) a fost cerută în căsătorie de marele tenismen și a acceptat. După opt ani de mariaj alături Brigitte Sfăt (41), Năstase se încumetă și se aventurează într-o nouă căsnicie alături de mai tânăra sa logodnică.

Nu mă mut la Ilie, am vorbit despre acest lucru şi am stabilit să stăm şi la Constanţa, şi la Bucureşti. Eu la Constanţa am casa şi copilul de care sunt foarte ataşată. Nu cred că pot vorbi despre o mutare definitivă la Bucureşti. Am hotărât să facem naveta, astfel că atunci când ne plictisim, să dăm o fugă până la marea de care sunt îndrăgostită, apoi să vin în Bucureşti”, spunea iubita lui Ilie Năstase.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×