Ilie Năstase a curtat-o pe Ioana Simion, chiar de faţă cu fiica sa de 13 ani! Reacţia fetiţei l-a lăsat fără cuvinte

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
14/02/2019, 16:19
Ilie Năstase a curtat-o pe Ioana Simion, chiar de faţă cu fiica sa de 13 ani! Reacţia fetiţei l-a lăsat fără cuvinte GALERIE FOTO
Ilie Năstase a curtat-o pe Ioana Simion, chiar de faţă cu fiica sa de 13 ani

Ilie Năstase a curtat-o pe Ioana Simion, chiar de faţă cu fiica sa de 13 ani. Fostul tenismen a povestit că fata a avut o reacție care l-a lăsat fără cuvinte. I-a spus că nu se cuvine să facă așa ceva și a cerut să fie dusă acasă.

Numai că, după cum a recunoscut chiar el, la 72 de ani Ilie Năstase are mai mult tupeu, astfel că și-a făcut curaj să o abordeze pe Ioana Simion. „Era cam la 10 metri de mine. Încă n-o vedeam bine, dar se mişca bine. (…) Când s-a întors la masă, am chemat chelnerul şi i-am zis: te rog frumos, pot să-i trimit o băutură domnişoarei de acolo? La care fata mea, care are 13 ani, îmi spune: nu se face aşa ceva, pe mine mă duci acasă! Am rămas blocat. Am lăsat-o să plece”, a povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase a curtat-o pe Ioana Simion, chiar de faţă cu fiica sa de 13 ani

După ce fiica sa a plecat acasă, Ilie Năstase a continuat să îi facă ochi dulci Ioanei Simion. „Am mai chemat o dată chelnerul. A spus că ea nu bea alcool, dar a ridicat paharul. În următorul minut, m-am dus la masă cu tupeu! Dacă n-avem tupeu la 72 de ani, când naiba să avem?”, a mai spus fostul tenismen, care a mărturisit că are un singur regret.

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

„Regret că Ioana nu a venit mai devreme în viaţa mea. Dacă ne înţelegem, o să ne şi căsătorim, dacă nu, ne despărţim pentru că aşa e viaţa. Ioana m-a liniştit foarte mult faţă de cum eram înainte. E o femeie cuminte şi este o doamnă faţă de celelalte cu care am fost. Fetele mele au cunoscut-o pe Ioana, iar cea mare este destul de apropiată de ea. O să urmeze o vacanţă în Turcia”, a încheiat Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×