Ilie Năstase a recunoscut acuzațiile! Fostul tenismen va munci în folosul comunității

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 11:59
Ilie Năstase a recunoscut acuzațiile! Fostul tenismen va munci în folosul comunității GALERIE FOTO
Ilie Nastase a recunoscut faptele de care era acuzat de procurori si vrea sa faa munca in folosul comunitatii

Oamenii de rând ar putea da nas în nas cu Ilie Năstase prin parcurile din București, după ce fostul mare tenismen și-a recunoscut faptele în procesul în care era acuzat că a refuzat să i se recolteze probe biologice și că a condus un vehicul pe drumurile publice, deși avea permisul suspendat! Fosta glorie a tenisului a spus că va accepta să muncească în folosul comunității!

Ilie Năstase a transmis că regretă profund faptele și că acceptă să muncească în folosul comunității, în schimbul judecării prin procedură simplificată și a amânării executării pedepsei. Fosta glorie a tenisului risca până la 6 ani de închisoare, dacă era găsit vinovat.

Ilie Năstase va munci în folosul comunității

Totul a început la prima oră a dimineții, când polițiștii l-au acuzat de conducere sub influența alcoolului și refuzul de a i se preleva probe biologice. Pe la prânz, lucrurile s-au complicat și mai tare. După ce a petrecut mai multe ore într-un restaurant din Herăstrău, fostul tenismen a fost oprit de polițiștii Brigăzii Rutiere. Era ora 4 dimineață.

”Nici nu am ieșit din Herăstrău. Stăteau la pândă 3 mașini. M-au oprit și m-au întrebat dacă am băut. Am spus că 3 beri. Mi-au zis Hai domne’ că ai băut mai mult. Atunci m-am enervat și i-am spus : Mai și mănânc! A zis facem testul. Am zis că nu fac testul aici. Am 72 de ani și ți-am spus cinstit cât am băut. Și am zis haideți la poliție, să-mi faceți acolo. M-a tras afară din mașină m-a aruncat pe trotuar cu fața în jos și un băiețel din asta mai solid mi-a pus piciorul pe spate”, a fost prima variantă a lui Ilie Năstase despre cele petrecute.

Ilie Nastase a fost prins si pe motocicleta fara permis

Cu motoreta la spital, dar tot fără permis

Polițiștii de la rutieră au susținut că Ilie Năstase le-ar fi vorbit urât, dar și că a plecat în timpul controlului fără acordul agentului, așadar a fost blocat în trafic și încătușat. Năstase avea o alcoolemie de 0, 55 în aerul expirat, dar a refuzat prelevarea de probe biologice, așa că agenții l-au condus la sediu, unde i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul de conducere. La câteva ore, Ilie Năstase a plecat la Spitalul Floreasca pentru a-și scoate certificat medico-legal. De data aceasta, a plecat pe motocicletă, însă a fost tras pe dreapta iar de polițiști și încătușat din nou, deoarece nu avea nici permis pentru motocicletă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×