Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal! I-a înjurat pe polițiștii care l-au tras pe dreapta!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/05/2018, 08:28
Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal! I-a înjurat pe polițiștii care l-au tras pe dreapta! GALERIE FOTO
Ilie Nastase a fost prins beat la volan, in jurul orei 4 dimineata!

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a ajuns încătușat la Poliție! ”Nasty” a fost tras pe dreapta de polițiști de la Rutieră, dar a refuzat să sufle în etilotest, ba, mai mult, a început să-i înjure pe oamenii legii! Ilie Năastase s-a ales cu dosar penal și, în mod sigur, se va alege și cu un alt scandal cu Brigitte Sfăt, soția sa, deoarece era însoțit de două tinere!

”În jurul orei 4.45, pe Şos Nordului, zona ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase, dosar penal după ce a fost prins beat la volan

Bărbatul a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice”, se arată în comunicatul Poliției. Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest gen. El a mai trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×