Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți! Anunţul făcut de fostul tenismen

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
13/02/2019, 20:40
Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți! Anunţul făcut de fostul tenismen GALERIE FOTO
Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți

Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți. Fostul tenismen a făcut anunțul la un post de televiziune și a precizat că Ioana și-ar dori să aibă o fetiță. Ilie Năstase și nou lui iubită se pregătesc să se căsătorească la vară.

La vârsta de 72 de ani, Ilie Năstase se pregătește să devină din nou tată. Fostul tenismen mai are patru fete și un băiat din căsătoriile anterioare, însă ar fi fericit să devină din nou părinte, având în vedere că Ioana îl face un bărbat fericit, după cum susține chiar el. Cei doi sunt de nedespărțit, iar Ilie a declarat recent că dacă iubita lui ar rămâne însărcinată, ar fi cel mai fericit.

Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți

Ilie Năstase și Ioana Simion se pregătesc să devină părinți!Dacă se întâmplă, accept cu mare plăcere. Da, şi ei i-ar plăcea. Mai ales o fetiţă, că ea are un băiat”, a declarat Ilie Năstase la un post de televiziune.

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

Fostul tenismen spune că este foarte fericit alături de noua lui iubită. Îmi dăduse numărul şi am întrebat-o din nou să văd dacă e acelaşi. Am vorbit la telefon. Trebuia să plec într-o vacanţă singur, în Italia, am întrebat-o dacă ar vrea să meargă cu mine şi a acceptat. Am stat vreo opt zile. Voiam să plecăm. A fost prima dată când ne-am cunoscut mai bine. Suntem pe aceeaşi linie. A venit exact când aveam nevoie de o persoană aşa. Să trec peste situaţia aia. Nu cred că a citit ea… era la Constanţa, îşi vedea de treaba ei. Bine că s-a întâmplat şi acum suntem bine. (…) Da, ne-am văzut l ziua Emei, au discutat puţin (n.r. Ioana şi Amalia). E bine că fetele mele chiar o iubesc pe Ioana”, a spus Ilie Năstase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×