Cât a plătit Ilie Năstase pe blana iubitei sale! Brigitte îi dă clasă la acest capitol

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 20:58
Cât a plătit Ilie Năstase pe blana iubitei sale! Brigitte îi dă clasă la acest capitol GALERIE FOTO
Ilie Năstase, mai reținut cu cadourile în relația cu Ioana?

Iubita actuală a lui Ilie Năstase este alintată cu fel și fel de cadouri scumpe, dar pare că nu la fel de costisitoare pe cât i le oferea tenismenul Brigittei. Ilie i-a dăruit Ioanei o blană de vulpe care costă 2.000 de euro. Fosta soție se poate mândri cu faptul că a fost mai generos cu ea decât cu actuala, pentru că Brigitte a avut parte de o haină de vizon în valoare de 3.500 de euro, de o haină de zibelină (samur) de 5.000 de euro și de multe altele.

Cu toate acestea, pare că relația lor merge extraordinar. „Ilie Năstase şi frumoasa Ioana Simion s-au căsătorit la Slănic Moldova. Naşi au fost Daniela Durdunescu şi Adrian George”, a spus o sursă din apropierea Ioanei.

Ilie Năstase, mai generos cu Brigitte decât cu actuala iubită

Ilie Năstase, cunoscut nu numai pentru cariera exponențială din tenis (a fost primul „Număr 1” mondial în primul clasament ATP), dar și pentru nenumăratele controverse pe plan sentimental, iubește din nou. Cunoscutul tenismen i-a oferit un cadou superb actualei iubite, Ioana, o haină de blană. “Este o blană făcută cadou de Ilie în valoare de 9.000 de lei. Blana este de vulpe şi mie mi-a plăcut foarte mult”. Prețul nu este, însă, deloc… „competitiv”! Pentru că, spre exemplu, fostei soții, Brigitte Sfăt, Ilie i-a adus cadouri mult mai scumpe. Să fie oare mai reținut tenismenul în noua relație?

Ilie Năstase și Ioana, îmbrăcată în haina de blană de 2.000 de euro
Ilie Năstase și Ioana, îmbrăcată în haina de blană de 2.000 de euro

Colecția Brigittei de haine de blană este imensă și are o valoare de 11.500 de euro. Briggite se lăuda în timpul relației cu Năstase că are o pasiune pentru blănuri, așa că soțul de atunci s-a „conformat”. Din păcate pentru ea, cadourile s-au terminat când cei doi au decis să-și spună adio „cu strigături”, că dă bine la audiențe, „acumulează” fani. De altfel, Brigitte nu a prea avut noroc în dragoste niciodată. Chiar de curând, în cadrul emisiunii Ferma, de la PRO TV, a făcut declarații șocante cu privire la prima căsnicie și despre cum a fost înșelată: ” Soțul meu, tata lui Robi, m-a înșelat cu Claudia Pavel. A venit la concursul ăsta să se combine cu alți bărbați?”. „Cream” a declarat că o va da în judecată pentru calomnie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×