Lider PSD, umilit de 8 martie. S-a dus să împartă garoafe pe trotuar, dar i-a crăpat obrazul de rușine în momentul în care o mașină s-a apropiat

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 18:47
Lider PSD, umilit de 8 martie. S-a dus să împartă garoafe pe trotuar, dar i-a crăpat obrazul de rușine în momentul în care o mașină s-a apropiat
Ce s-a întaâmplat, tocmai de 8 martie

Un lider PSD a avut parte de o umilință în toată regula, chiar de 8 Martie. Este vorba despre Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui care, însoțit de fiul său, secretarul de stat Tudor Buzatu, dar și de deputatul Irinel Stativă, a mers să împartă flori doamnelor și domniloarelor din oraș.

Cum a fost umilit liderul PSD Vaslui, chiar de 8 Martie

Gestul celor trei nu a fost tocmai pe placul locuitorilor din Vaslui. Cel puțin, așa reiese din reacțiile ostile ale oamenilor, la vederea liderilor politici ieșiți pe străzi pentru a împărți flori doamnelor și domniloarelor, cu ocazia Zilei Femeii.

De notat este modul inedit în care un vasluiana  a ales să-i taxeze pe cei trei lideri politici ai orașului. În timp ce Dumitru Buzatu însoţit de fiul acesuia, secretarul de stat Tudor Buzatu, şi deputatul Irinel Stativă au ieşit cu garoafe în faţa sediului partidului pentru a le oferi persoanelor de sex feminin care treceau prin zonă, vasluianul, aflat într-un autoturism, a dat volumul la maximum oferindu-le o dedicaţie muzicală specială. Este vorba despre o cunoscută melodie, cu mesaj anti-PSD.

Protest inedit al unui vasluian, chiar de 8 Martie
Protest inedit al unui vasluian, chiar de 8 Martie

Pesediștii din Vaslui, umiliți chiar de Ziua Femeii

Întreaga poveste a fost relatată pe Facebook chiar de către protagonistul „protestului” inedit, acesta mărturisind că a avut și un schimb de replici cu fiul liderului PSD Vaslui, înfuriat la culme de gestul bărbatului.

„  Le-am pus o melodie cu dedicaţie de dimineaţă, cu geamurile coborâte…aşa ca pentru ei !!! # M..E PSD  Baiatu’ lui tata,Tudorel, cel care este cu spatele, m-a întrebat dacă am bun simţ că le dau M…E PSD, de pe Youtube, când ei oferă garoafe pensionarelor! Ce-i drept erau într-o postura nasoală pe melodia aceea…ei mai ofereau câte o floare fix când pe melodie se striga M..E PSD, la maxim. Ar fi vrut să ne confruntăm în idei…Pe bune ?! Care idei, Tudorele?…Să mai ascult aberaţiile voaste? Le vedem şi ne afectează oră de oră. Ai epuizat ideile, cetaţene Buzatu Tudor, ne vedem la vot !!! Şi cu siguranţă şi pe 10 August 2019, ca şi anul trecut !!” , a scris vasluianul, pe numele său, Vally Nechita.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×