Alex Velea pleacă de la Acces Direct! Motivul pentru care a renunțat la emisiune după numai câteva luni

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 16:48
Alex Velea pleacă de la Acces Direct! Motivul pentru care a renunțat la emisiune după numai câteva luni GALERIE FOTO
Alex Velea a anunţat că pleacă de la Acces Direct

Alex Velea a decis să părăsească emisiunea „Acces Direct” la scurt timp după ce începuse colaborarea cu Antena 1 pentru show-ul Simonei Gherghe. Nici prezentatoarea emisiunii nu va mai petrece prea mult în studio, fiind însărcinată.

Cântăreţul vrea să aibă mai mult timp liber, pe care să-l petreacă alături de iubita sa, frumoasa Antonia, şi cei doi copii pe care-i au împreună, Dominic şi Akim. Pentru că pe lângă emisiunea la care colabora, Alex Velea mai avea şi foarte multe concerte, acesta a decis să încheie cu participarea la Acces Direct.

Alex Velea pleacă de la Acces Direct

Nici Simona Gherghe nu va mai sta prea mult ca prezentatoare a emsiunii „Acces Direct”, dar perioada în care va mai lucra ţine doar de starea de sănătate a acesteia şi modul în care va evolua sarcina: „Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Alex Velea, alături de Simona Gherghe, în platoul emisiunii Acces direct, de la Antena 1
Alex Velea, alături de Simona Gherghe, în platoul emisiunii Acces direct, de la Antena 1

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe într-un interviu acordat Antena 1.

Se preconizează că din aprilie 2019, Simona Gherghe va intra în concediu de maternitate. De partea cealaltă, Alex Velea vrea să-şi petreacă mai mult timp cu familia iar într-o melodie apărută în urmă cu o lună, Antonia cânta unele versuri care par ca un semnal de alarmă: “Simt că trăiesc doar pe jumătate. Iubitule, nu mă abandona #Omoară-mă”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×