Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct. Cine îi va lua locul prezentatoarei de la Antena 1

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/12/2018, 19:46
Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct. Cine îi va lua locul prezentatoarei de la Antena 1
Îndrăgita prezentatoare Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct

Îndrăgita prezentatoare Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct. Vedeta este însărcinată cu al doilea copil și, pentru moment, încă lucrează cu starea ei de sănătate care nu este una extraordinară. Astfel că, aceasta se va despărți de emisiunea care i-a adus postului Antena 1 rating de zile mari.

Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta ”Acces Direct” alături de Alex Velea, din primăvara anului 2019. De altfel, această acțiune este una recomandată și de medici, dat fiind faptul că aceasta va naște în luna mai a noului an. De altfel, pauza ar fi binevenită, căci, precum în cazul primei sarcini, Simona riscă să se îmbolnăvească grav.

Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct

Însă, dacă prezentatoare de televiziune va respecta regimul riguros transmis de medic, totul va decurge ca la carte, lucru care nu-i va pune nici ei, dar nici copilului sănătatea în pericol. „Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct. Cine îi va lua locul prezentatoarei de la Antena 1
Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta ”Acces Direct” alături de Alex Velea, din primăvara anului 2019

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, a mărturisit Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe: ”Sunt foarte atentă, țin problema sub control”

Totodată, în cadrul emisiunii ”X-tra Night Show”, vedeta a povestit câteva lucruri despre regimul său din acest moment. ”Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăși. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce.

Simona Gherghe se retrage de la Acces Direct. Cine îi va lua locul prezentatoarei de la Antena 1
Pauza ar fi binevenită, căci, precum în cazul primei sarcini, Simona riscă să se îmbolnăvească grav.

Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana”, a mai spus Simona Gherghe.

Cine îi va lua locul Simonei Gherghe la ”Acces Direct”?

Cât despre vine îi va lua locul Simonei, la ”Acces Direct”, rămâne o enigmă. Inițial, era vorba despre Mirela Boureanu Vaida, care i-a ținut locul și la prima sarcină, însă acum se vehiculează și un alt nume. Conform cancan.ro, nu Mirela Vaida va veni alături de Alex Velea, ci Carmen Brumă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×