Simona Gherghe a spus de ce slăbește în timpul sarcinii! Motivul e legat de problemele de sănătate: “Țin un regim drastic”

Victor Anghel   
în Stiri mondene
20/12/2018, 08:32
Simona Gherghe a spus de ce slăbește în timpul sarcinii! Motivul e legat de problemele de sănătate: “Țin un regim drastic” GALERIE FOTO
Simona Gherghe a spus de ce slăbește în timpul sarcinii! Motivul e legat de problemele de sănătate: “Țin un regim drastic”

La 41 de ani, Simona Gherghe experimentează din nou minunea de a deveni mămică. Aflată deja în trimestrul al doilea, frumoasa prezentatoare de la “Acces Direct” a acceptat provocarea de a merge în platoul late night show-ului prezentat de prietenul și colegul ei, Dan Capatos. În timpul declarațiilor, vedeta a spus motivul pentru care slăbește în timpul sarcinii.

“M-am îngrăşat şi am slăbit. Trebuie să ţin un regim drastic, dar tot răul spre bine. Am dus mai greu prima sarcină, acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată (…). Chiar acum ne-am întors de la ecograf. Mi se pare prea intim să expui copilul încă din uter, dar nu judec pe nimeni. Din bucurie, din fericire… Până la urmă nu e nimic, nu e nuditate”, a declarat Simona Gherghe în cadrul emisiunii “XNS”.

Simona Gherghe a spus de ce slăbește în timpul sarcinii

Simona Gherghe a mărturisit că adevăratul motiv pentru care slăbește, deși ar trebui să pună câteva kilograme acum, în timpul sarcinii, este legat de mici probleme de sănătate. Potrivit mărturisirilor sale, are trigliceridele crescute, motiv pentru care ține un regim strict.

“Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a mai dezvăluit Simona Gherghe în cadrul show-ului de la Antena 1.

Familia vedetei îl va cunoaște pe fiul pe care ea îl poartă în pântece în luna mai a anului viitor.

Simona Gherghe pe canapeaua emisiunii “Xtra Night Show”

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la 39 de ani

Simona Gherghe prezintă emisiunea “Acces Direct” împreună cu Alex Velea, care i s-a alăturat în toamna acestui an. Prezentatoarea TV s-a căsătorit în luna aprilie a lui 2017 cu Răzvan Săndulescu, consultant politic. La o lună distanță, ea a devenit mamă. Fiica ei a venit pe lume pe 23 mai 2017 și a primit numele Ana Georgia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×